<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

01.09.2011

Свято першовересня

У рамках соціальної політики Черкаське публічне акціонерне товариство «Азот» проявляє особливу турботу про дітей, чиї батьки працюють на підприємстві, і напередодні першовересня організувало незабутнє дійство. 31 серпня у Палаці культури «Дружба народів» відбулося свято до Дня знань. Маленькі першокласники, їхні батьки, гості, усі присутні у залі мали можливість завдяки чудовій концертно-розважальній програмі, яку підготували і провели юні артисти Центру дитячої творчості ПАТ «Азот» на чолі з Л.Ф.Дивнич, побувати на планеті Веселій. Такий уявний політ із піснями, танцями, віршами та розвагами усім дуже сподобався.


Солодощі на додачу

На свято першокласників завітав, образно кажучи, «батьківський» комітет, організатори даного заходу, у складі директора з персоналу ПАТ «Азот» І.А.Сергієнка та заступника з корпоративної соціальної відповідальності директора з персоналу О.О.Федорова. Зокрема, з початком нового навчального року усіх привітав І.А.Сергієнко, побажавши школярикам лише відмінних успіхів та нових відкриттів у Країні Знань, а батькам – терпіння і витримки на увесь навчальний період. Щоб набуті їхніми дітьми знання обов’язково пригодилися їм у житті, бо хто знає, можливо серед цих хлопчиків і дівчаток є майбутні хіміки, які принесуть Черкаському «Азоту» вагомі виробничі здобутки. Святкове конфетті, подарункові набори до школи, солодощі – все це було для першокласників, щоб у Країну Знань вони вирушили із незабутніми враженнями від свята. А мамам першокласників Правління товариства 1 вересня подарувало вихідний день зі збереженням заробітної плати. У фойє усіх першокласників радо зустрічав казковий велетень-ведмідь, а також діяла дитяча виставка малюнків. Безумовно, всі виставлені роботи є свідченням того, що літо для їх авторів не пройшло даремно.


Возврат к списку