<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

17.02.2012

Команда збірної «Азоту» – ЧЕМПІОН!

Подолавши екватор змагань, cтаном на 29 січня азотівські спортсмени на шість очок випереджали арсеналівців і такий відрив фактично забезпечив команді дострокову перемогу в чемпіонаті.


Збірна команда ПАТ «АЗОТ»

П’ятого лютого наші футболісти змагалися з командою «Желєзяка» і виграли з рахунком 6:0, а дванадцятого – з «Надією». Останній поєдинок пройшов не на користь азотівців. Через травму з гри був виведений кращий бомбардир Олександр Караушан. У матчі брали участь гравці другого складу команди. Але, як сказав Олександр Самарін: «Така незначна поразка швидко забудеться, а звання чемпіона залишиться».

Титул чемпіона області з футзалу аматорської ліги наполегливо, завзято, зі спортивним азартом, демонструючи цікаву гру, вибороли: Олександр Караушан, Сергій Усаковський, Олександр Самарін, Євген Мілейко, Олександр Кудря, Артем Крупа, Олександр Скоряк, Михайло Майданник, Ігор Карелін, Іван Кавун, Ігор Дробот, Нікіта Соколовський, Олександр Куц, Олег Кудря, Сергій Солопіченко, Віталій Косун.

Олег Кудря (електрозварник УКР): «Ми з братом Олександром, який, до речі, не пропустив жодного матчу обласного чемпіонату, вже понад двадцять років граємо в футбол, образно кажучи, ще з того часу, як навчилися ходити, любимо цей вид спорту і беремо участь у змаганнях різного рівня. Чемпіонат області з міні-футболу, який нещодавно завершився, залишив по собі приємні враження. Із одинадцяти турів на рахунку нашої збірної дев’ять перемог, одна поразка і одна гра пройшла внічию. Це, вважаю, хороший результат. Хіміки показали спортивний дух, майстерність, взаємовиручку, а також товариське ставлення до суперника. Звичайно, кожний вид спорту дає хорошу розрядку, емоційне піднесення, а ще – поштовх підвищеної уваги до власного здоров’я. І футбол, зокрема».

2012 рік у спортивному плані обіцяє бути насиченим кількістю міських, обласних турнірів з різних видів спорту, в яких братимуть участь наші хіміки. У перспективі цього року – спортивний турнір між підприємствами, що входять до холдингу OSTCHEM.

Вітаємо збірну команду ПАТ «АЗОТ» з перемогою та бажаємо й надалі спортивних удач!

Ніна Гошуренко

Возврат к списку