<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

20.02.2012

«ВІЗЬМЕМОСЯ ЗА РУКИ, ДРУЗІ!»


Десятки самодіяльних колективів та просто талановитих працівників хімічних підприємств з’їхалися 14 лютого на фестиваль художньої самодіяльної творчості холдингу OSTCHEM «Візьмемося за руки, друзі!», що проходив у м. Сєверодонецьку. У фестивалі взяли участь усі підприємства холдингу:  ПАТ «Рівнеазот», ПАТ «Концерн Стирол», Черкаське ПАТ «АЗОТ», а також ПАТ «Кримський содовий завод». Організувало це масштабне дійство та приймало гостей ПАТ «Сєверодонецьке об’єднання Азот».




Генеральний директор холдингу OSTCHEM Олександр Халін, відкриваючи фестиваль звернувся до його учасників з привітальним словом. Він наголосив, що такі фестивалі стануть традиційними і будуть проводитися всіма підприємствами, які увійшли до холдингу. Наступний планується уже навесні.

Наше підприємство представляв народний аматорський хор ветеранів праці, який разом із іншими ветеранськими колективами проходив поза конкурсом. Як розповів заступник з корпоративної соціальної відповідальності директора з персоналу ПАТ «АЗОТ» Олексій Федоров, який очолював черкаську делегацію та був одним із членів журі, фестиваль пройшов на дуже високому рівні. Зал Палацу культури хіміків Сєверодонецького «Азоту» був заповнений вщент, а 4,5 години концерту пройшли ніби на одному диханні, настільки цікавими й різноплановими були вис-тупи конкурсантів. Зірвав бурхливі овації й наш хор ветеранів, особливо вразив глядачів та журі «Гімн Азоту», присвячений людям, які будували підприємство і примножували його здобутки.

Виступи учасників фестивалю проходили в 4-х номінаціях, що розділили їх за жанрами: вокальний, хореографічний (соло, дуети), хореографічний (танцювальні колективи) і театральний. Серед вокалістів І місце посіла костюмер Палацу культури і спорту «Хімік» ПАТ «Рівнеазот» Віта Корніюк. У хореографічному жанрі перше місце виборов дует працівників «Стиролу»: Роман Будилов (завідувач відділом планування кінофільмів відділу соціально-культурного і побутового обслуговування) та Анастасія Кукла (майстер цеху благоустрою та озеленення). Серед танцювальних колективів найкращими було визнано виступ колективу медичних працівників лікувально-оздоровчого управління «Рівнеазоту». У театральному жанрі перше місце виборола логіст відділу планування інвестицій і матеріально-технічного забезпечення ПАТ «Кримський содовий завод» Ілона Резник.

Переможці були нагород-жені подарунками та преміями. За перше місце – 1000 грн, за друге – 700 грн, третє – 500 грн. Танцювальні колективи, які вибороли І – ІІІ місця отримали по 1800, 1500 та 1000 грн відповідно.

Азотівці привезли з фестивалю просто море вражень. Вони жили в санаторії-профілакторії «Сєверодонецького об’єднання Азот» «Янтарь», що розміщений у мальовничому сосновому лісі. Маленькому й затишному містечку Сєверодонецьку лише 70 років і будувалося воно, фактично, разом із хімічним гігантом. Ветерани «Азоту» побували в музеї підприємства, подивилися фільм. Організували для них і екскурсію містом. Азотівці розповідають, що учасники фестивалю дуже здружилися, і почувалися як одна велика сім’я однодумців.

– Ми повинні гордитися тим, що маємо такі таланти! Деякі виступи  учасників за рівнем професійності перевершували навіть зірок естради, – ділиться враженнями староста хору ветеранів ПАТ «АЗОТ» Лариса Павлівна Бондаренко. – Виступ нашого хору ветеранів також не залишив нікого байдужими. І це не зважаючи на те, що керівник хору Володимир Іванович  захворів, температура була до 39 градусів, він мужньо вистояв і показав, на що здатен наш колектив.

Євдокія Мацокіна, Наталія Бакалова

Возврат к списку