<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

22.05.2012

ПАТ «АЗОТ» закупило обладнання для дитячої лікарні

Почесний Президент ПАТ «Азот» Валентина Жуковська вручила головному лікарю Черкаської обласної дитячої лікарні сертифікат на медичне обладнання на суму 7 млн. 899 тис. 464 гривень призначене для Центру реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи, що знаходиться в складі лікарні.



Як розповіла Валентина Жуковська під час прес-конференції 18 травня, для того щоб придбати тільки найкраще обладнання було проведено тендер, в якому взяли участь декілька фірм-постачальників. Частину обладнання буде поставлено вже до червня, решта – надійде за графіком.

– Це дуже важлива подія для Черкащини і не тільки, адже у цьому Центрі зможуть отримувати допомогу діти і з Черкаської, і з сусідніх областей, – зазначила Валентина Борисівна. – Головне завдання, яке ставило перед собою публічне акціонерне товариство «Азот» – дати можливість дітям з неврологічною патологією стати повноцінними членами нашого суспільства, не відчувати ніякої обмеженості й жити щасливо.

Як розповів головний дитячий невролог МОЗ України та директор Українського медичного центру реабілітації дітей з органічним ураженням нервової системи Володимир Мартинюк, в Україні близько 160 тис. дітей-інвалідів, і близько 100 тис. з них мають саме неврологічну патологію: дитячий церебральний параліч, розумова відсталість, епілепсія, прогресуючі захворювання нервової системи.

– Ці захворювання вилікувати неможливо, однак завдання будь-якої держави забезпечити можливість до соціальної адаптації таких дітей, – наголосив він. – Це лакмусовий папірець розвитку демократії в країні, і я дуже тішусь тим, що в нас це питання також вирішується.

Завдяки високому рівню обладнання, закупленого для черкаського Центру реабілітації дітей, він може стати найкращим в Україні. Зокрема, серед іншого буде придбано «локомат» – прилад швейцарського виробництва, що є найсучаснішою розробкою робототехніки і дає можливість поставити на ноги і дітей, і дорослих з порушеннями акту ходи та стояння. За словами Володимира Мартинюка, такого обладнання немає більше ніде в Україні, тому в Черкаси направлятимуться фахівці з усіх регіонів для навчання роботи з апаратом.

– Ми дуже вдячні керівництву «Азоту», – зазначив головний лікар Черкаської обласної дитячої лікарні Сергій Марков. – Адже мова йде не просто про якусь виділену суму, а про велику системну роботу з вивчення цього питання: підібране саме те обладнання, яке потрібно і лише найвищої якості (при цьому питання економії не стояло), будуть навчені спеціалісти. Зроблена велика справа, тож, низький уклін за неї та слова вдячності.

Редакція корпоративних ЗМІ Черкаського ПАТ «АЗОТ»


Возврат к списку