<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

14.08.2012

На Черкаському «Азоті» продовжуються планові капітальні ремонти

Так прокоментував сьогоднішню ситуацію на підприємстві Голова Правління Віталій Леонідович Скляров.

Згідно зі заздалегідь розробленим планом капітальних ремонтів на 2012 рік такі заходи уже виконані в кількох технологічних структурних підрозділах підприємства. Зокрема, у цеху аміачної селітри (М-9), слабкої азотної кислоти (М-5), перший етап ремонтних робіт нещодавно завершено у цеху аміаку (А-3). На черзі – плановий капітальний ремонт у цеху аміаку (А-5). Впровадження запланованих заходів, спрямованих на стабілізацію роботи цеху та  профілактики обладнання, за графіком розпочнеться з 20 серпня і триватиме 30 діб. У період простою цеху А-5 відповідно почергово будуть зупинені цехи карбаміду: М-2 – на 15 діб та М-6 – на 14 діб.


Перший етап ремонтних робіт нещодавно завершено у цеху аміаку А-3

З 21 вересня цього року також згідно з планом капітальних ремонтів буде зупинено перше відділення цеху аміаку (А-3). Це дещо масштабніший за обсягом ремонт. Тут планується здійснити реконструкцію відділення очистки, замінити труби первинного риформінгу та теплоізоляцію агрегату №1. Впровадження цих заходів, насамперед, передбачає зниження споживання природного газу, а також надійну високопродуктивну роботу не лише окремо взятого цеху, а й всього підприємства.

Возврат к списку