<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

06.11.2012

Мешканці гуртожитків одержали оновлені приміщення

Розпочаті ремонти місць загального користування у двох холостяцьких гуртожитках ПАТ «АЗОТ», що по вулиці Калініна і Толстого, на завершальному етапі. Більшість із того, що планувалося зробити, виконано.

Повністю відремонтований один стояк, на якому знаходяться душеві, туалети, пральні та кухні. На іншому стояку – роботи продовжуються. Днями Почесний Президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська і керівник підприємства Віталій Скляров відвідали мешканців гуртожитків і передали їм «символічний ключ» від вхідних дверей до вже відремонтованих за найкращими сучасники зразками приміщень.


Мешканці гуртожитку вдячні керівництву ПАТ «АЗОТ»

– Ми замінили усі комунікаційні системи: опалення, гарячої і холодної води та каналізації. Встановили склопакети. Укомплектували кухні меблями. У кожного мешканця є індивідуальна пральна машина. Все зроблено так, щоб люди почувалися комфортно, – розповідає Віталій Леонідович Скляров. – Те, що ви зараз бачите, стало реальним завдяки зусиллям Валентини Борисівни Жуковської. Саме за її сприяння було виділено понад 2,7 мільйона гривень на ремонти гуртожитків.

– Умови, які зараз створюються для проживання в гуртожитках, не можуть нас не радувати, – розповідає працівниця зарядної станції цеху М-9 Тетяна Миронюк. – Нам, по-суті, зробили гарний подарунок, не тільки відремонтувавши місця загального користування, а й укомплектувавши їх усім необхідним. Подивіться, які нові меблі на кухні? Враховуючи, що в гуртожитку окрім холостяків, мешкає чимало сімей, в яких є діти, встановлення індивідуальних пральних машин було першою необхідністю.


Оновлені душові


Встановлення пральних машин

– А яка сантехніка, душеві? Тепер сюди приємно зайти, – приєднується до розмови апаратник цеху К-4 Людмила Хайдурова. – Звісно, що ремонти створюють певні незручності, але ж вони тимчасові. Хочеться подякувати керівництву підприємства за таку турботу.

Євдокія Мацокіна

Возврат к списку