<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

23.01.2013

Голова Правління ПАТ «АЗОТ» у трійці претендентів на титул «Людина року–2012»

16 січня 2013 року в приміщенні інформаційної агенції «ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА» відбулася підсумкова прес-конференція Генеральної дирекції Програми «Людина року», на якій було оголошено лауреатів сімнадцятої загальнонаціональної програми «Людина року–2012» та володарів міжнародних і спеціальних премій.



У прес-конференції взяли участь Генеральний директор загальнонаціональної програми «Людина року» Аркадій Райцин, Члени Вищої Академічної Ради Програми «Людина року»: відомий політолог, публіцист та письменник, Радник Президента України Дмитро Видрін, Надзвичайний та Повноважний Посол України Михайло Резник, Народний артист України Олександр Злотник, Народний артист України, поет Юрій Рибчинський.

За словами Генерального директора Аркадія Райцина, 17-й рік поспіль визначаються лауреати і переможці цієї прес-тижної програми. Цього разу 48 лауреатів у 16 національних номінаціях: «Регіональний лідер року», «Міський голова року», «Промисловець року», «Підприємець року», «Менеджер року», «Фінансист року», «Лідер страхового ринку», «Національна торговельна марка», «Аграрій року», «Журналіст року в галузі електрон-них ЗМІ», «Інформаційно-діловий канал», «Митець року», «Туристична компанія року», «Спортсмен року», «Меценат року», «Нова генерація року» – візьмуть участь у церемонії нагородження, яка відбудеться 23 березня у Національному Палаці Мистецтв «Україна».

– Чим відрізняється нинішній сезон від попередніх? Вперше ми запровадили нову номінацію «Інформаційно-діловий канал», аби побачити, як популярні, авторитетні інформаційно-ділові телеканали визначають і дають глядачам актуальні новини, оперативну інформацію щодо тенденцій розвитку в галузі економіки, – розповідає Аркадій Райцин. Щодо решти, то в кожній з номінацій визначено по три лауреати, окрім номінації «Менеджер року», в якій представлено чотири лауреати. Але володарем титулу «Людина року–2012» у кожній з номінацій стане один із трьох лауреатів. Переможці визначатимуться членами Вищої Академічної Ради напередодні урочистої церемонії вручення премії шляхом таємного голосування.

У трійці претендентів керівників промислових підприємств базових галузей промисловості України, які номінуються «Промисловець року», – Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Леонідович Скляров.
Конкуренцію в боротьбі за отримання титулу «Людина року–2012» у номінації «Промисловець року» йому складуть: генеральний директор ПАТ «Запоріжтрансформатор» Ігор Клейнер та Генеральний директор ПАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота.

На прес-конференції також були оголошені прізвища володарів міжнародних та спеціальних премій «Людина року-2012»: Генрик Літвін – Надзвичайний і Повноважений Посол Польської Республіки в Україні – міжнародна премія в галузі дипломатії; Володимир Кузьмін – Народний артист Росії – міжнародна премія в галузі культури та мистецтва; Аркадій Укупник – Заслужений артист Росії – міжнародна премія в галузі культури і мистецтва; Володимир Познер – популярний тележурналіст та публіцист – міжнародна премія «За видатний внесок у міжнародну журналістику та самовіддане служіння ідеалам професії»; Тото Кутуньо – популярний італійський співак – спеціальна міжнародна премія «За відродження культурних контактів і духовне зближення народів»; Джордж П.Даскалеас – доктор економічних наук – спеціальна премія в галузі благодійництва та меценатства.

Дирекцією програми «Людина року» прийнято рішення вручити спеціальну премію «Зіркове SOLO», що присуджується видатним діячам української та зарубіжної культури, які відчутно вплинули на духовне становлення і життя українського суспільства, Марилі Родович – популярній польській співачці та акторці.

Спеціальна міжнародна премія імені Михайла Вороніна «За високий стиль життя» у 2012 році присуджена Народному артисту СРСР Василю Лановому.


Євдокія Мацокіна, фото автора

Возврат к списку