<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

12.04.2013

Працівники Черкаського «Азоту» уклали Колективний договір на 2013 рік

11 квітня відбулася конференція трудового колективу Черкаського ПАТ «АЗОТ», на якій було підбито підсумки виконання Колективного договору за 2012 рік та прийнято Колективний договір на 2013 рік. Голова Правління Віталій Скляров та голова профкому Василь Іванов у своїх виступах акцентували увагу на виконанні основних питань виробничої та соціальної політики підприємства.

Найважливіші зміни, які були внесені до нового документа, стосуються, насамперед, підвищення соціальних пільг для працівників товариства. Зокрема, підприємство ініціювало підвищення соціальних гарантій щодо збільшення розміру премій ювілярам із 350 – 850 грн. (залежно від стажу роботи працівника на підприємстві) до 450 – 900 грн., зросла одноразова грошова винагорода у зв’язку з виходом азотівців на пенсію із 130 – 170 грн. (залежно від стажу) до 150 – 200 грн. за кожен відпрацьований рік. Також з 1000 до 1500 грн. збільшено розмір матеріальної допомоги, що виплачується у разі важкої хвороби працівника чи члена його родини тощо. Окрім того, з 2013 року допомога багатодітним сім’ям виплачуватиметься тим азотівським родинам, у яких троє і більше дітей. До цього виплачувалася сім’ям, у яких четверо і більше дітей.

ДЛЯ ДОВІДКИ:
у 2012 році впроваджено комплекс заходів щодо соціального розвитку підприємства. Загальні витрати на їх виконання склали 115 мільйонів гривень. Зокрема, на соціально-побутове забезпечення працівників спрямовано 1,4 млн. грн.; соціальну допомогу ветеранам праці та пенсіонерам – 558 тис. грн.; на культурний і духовний розвиток – 1,5 млн. грн., що в чотири рази більше, ніж у 2011 році. Завершено ремонт і реконструкцію Палацу культури «Дружба народів» та гуртожитків. На проведення цих робіт освоєно 50,3 млн. грн. (на «Дружбу народів» - 47,8 млн. грн.; на гуртожитки – 2,5 млн. грн.).


Возврат к списку