<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

04.09.2013

Хор ветеранів ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM підтверджує звання «народний»

Більше 70-ти пісень у репертуарі, авторські твори та обробки народних пісень, участь у фестивалях та конкурсах різних рівнів… це далеко не всі заслуги хору ветеранів «Азоту», який нині підтверджує присвоєне йому в 2010 році звання «народний аматорський колектив профспілок України».





Така процедура проводиться раз на три роки. Колектив повинен постійно поліпшувати свою майстерність та розширювати репертуар, регулярно давати концерти та брати участь у престижних конкурсах і фестивалях. Відомий не лише на Черкащині, а і в інших куточках України, хор ветеранів «Азоту» відповідає всім цим вимогам. На його рахунку участь у всеукраїнських фестивалях у Києві та Севастополі (2005 рік), міжнародному фестивалі «Поліське коло» (Чернігів, 2007 рік), фестивалі до Дня перемоги (м. Сміла, 2010 рік), фестивалі підприємств холдингу OSTCHEM (Сєвєродонецьк, 2012 рік) та інших, а на скількох концертах виступали хористи, важко й перелічити. Так, 14 вересня колектив запросили в м. Керч, де азотівці братимуть участь у святковому концерті з нагоди 40-річчя присвоєння місту звання «героя».

– Наш хор існує вже 12-ть років, найстаршому його учаснику за вісімдесят, наймолодші приходять відразу після виходу на пенсію, – розповідає керівник та концертмейстер колективу Володимир Іванович Лященко. – Нерідко нові учасники, пропонують нові пісні, які виконуються на їхній малій батьківщині. Тому в нашому репертуарі є такі самобутні твори, які не виконує ніхто на Черкащині.

Володимир Лященко й сам пише музику на вірші черкаських авторів, а також робить обробки пісень, адаптуючи їх до самобутнього виконання свого колективу. Тож, азотівцям було чим здивувати атестаційну комісію. Хор дав великий концерт на два відділення.

– На мою думку цей колектив один із найсильніших на Черкащині, – зазначила заступник голови атестаційної комісії, заслужений працівник культури України, депутат Черкаської обласної ради Любов Величко. – Його творчість відповідає всім вимогам, передбаченим положенням про порядок присвоєння звання «народного аматорського колективу профспілок України». Комісія високо оцінила продемонстрований колективом доробок, тому переконана, що Федерація профспілок і на обласному, і на всеукраїнському рівні прийме рішення про присвоєння колективу заслуженого звання.

Як зазначила староста хору Лариса Павлівна Бондаренко, запорукою успіху хору є величезне бажання його учасників співати, а ще – відданість мистецтву та вболівання за спільну справу.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку