<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

16.09.2013

У цеху М-9 відкрили капітально відремонтовані побутові приміщення

Урочисте відкриття капітально відремонтованих жіночих побутівок та буфету відбулося 13 вересня в цеху з виробництва аміачної селітри М-9 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM. На сьогодні тут зроблено ремонт всіх найнеобхідніших приміщень адміністративно-побутового корпусу.



Нагадаємо, що на початку липня в М-9 запрацювали відремонтовані чоловічі побутівки, а нині комфортними умовами насолоджується і жіноча частина колективу. Жіноча роздягальня має 68 шафок, розділених на чотири секції: дві для спецодягу, й дві для чистого одягу. Чоловіча побутівка розрахована на 104 місця. Відремонтовано також зал засідань на 2-му поверсі, в якому планують облаштувати невеличкий музей історії цеху. Капітально відремонтовано та облаштовано і буфет цеху. Тепер він найкращий на підприємстві.

– Часто ремонт робиться зовні, щоб приміщення мало привабливий вигляд, а потім вже роботи виконуються всередині, – зазначив Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров. – Ми ж пішли іншим шляхом: спочатку створили комфортні умови для людей, а тепер перейдемо до ремонту сходових маршів і фасаду корпусу.

Як розповів начальник цеху Іван Мартем’янов, крім того, що відремонтовано найважливіші побутові приміщення загального користування, в корпусі замінено на нові всі комунікації: опалення, каналізацію, сантехніку, електропостачання. Частково вікна замінено на металопластикові. Загалом, виконано ремонтних робіт більш ніж на 2,6 млн. грн.

Підсумовуючи все вищесказане, почесний президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська, наголосила, що ремонти в побутових приміщеннях цехів будуть продовжуватися і надалі по всьому підприємству. Крім того, незабаром має початися капітальний ремонт їдальні №4, планується ремонт в їдальні №1 та буфетах підприємства.


Возврат к списку