<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

30.09.2013

Юні черкаські футболісти розпочали боротьбу за Кубок «Азоту»

28 вересня стартував Зимовий Кубок «Азоту» з мiнi-футболу, участь в якому беруть команди з 22 шкіл мiста Черкас. Урочисте відкриття змагань вiдбулося в спортивній залі ЗОШ №12. Фінішує Зимовий Кубок 14 грудня.

Участь у Зимовому Кубку візьмуть 22 школи міста Черкас

Учасники змагань діляться на три вікових категорії: 2001-2002 р.н., 2003-2004 р.н. та 2005-2006 р.н. Які команди зіграють першими, визначили за допомогою жеребкування. Вже в день відкриття відбулося 6 матчів.

– Хлопці дуже серйозно підійшли до справи – на футбольному майданчику розгорнулися справжні спортивні баталії, – прокоментувала гру учасників почесний президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська. – Хотілося б тільки щоб було більше вболівальників, адже наступні матчі обіцяють стати ще більш запеклими. Думаю, саме в таких турнірах і загартовується характер майбутніх професійних спортсменів.

Як зазначив директор футбольної школи майстрів «Явір» Григорій Асцатуров, на переможців Кубку чекають багато приємних сюрпризів. Зокрема, вони отримають квитки на всі ігри футбольного клубу «Динамо» Київ на рік, зможуть подивитися як тренується легендарна команда. А ще на закриття змагань до Черкас приїде відомий футболіст Сергій Ребров.

За словами куратора ЗОШ №12, електромеханіка соціально-комунального відділу «Азоту» Антона Кузьменка, змагання проходитимуть у залах підшефних підприємству шкіл. У тому числі, у відремонтованому цього року спортзалі школи №13.

Нагадаємо, що це вже другий Кубок «Азоту» в цьому році. Перший був приурочений Дню міста. Переможцями у віковій категорії 2001-2002 р.н. стала команда школи № 22, у категоріях 2003-2004р.н. та 2005-2006 р.н. – школа №9. Загалом, у літньому Кубку «Азоту» взяли участь близько 300 дітей.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку