<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

11.10.2013

Нові спортивні перемоги Ігоря Королькова

П’ять медалей завоювали українські спортсмени на чемпіонаті світу серед ветеранів у Сараєво. Вже в перший день майстри з вільної боротьби здобули дві медалі. Бронзу команді приніс Ігор Корольков – ветеран праці ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM.



Менше, ніж за тиждень – 1, 4 та 6 жовтня, Ігор Олександрович успішно виступив на трьох престижних міжнародних спортивних форумах з різних видів спорту в дивізіоні «Е», вагова категорія до 69 кг. Бронзову медаль він завоював у змаганнях з вільної боротьби 1 жовтня. 4-го жовтня – «срібло» з греко-римської боротьби серед майстрів (ветеранів). А 4-7 жовтня в болгарському місті Бургас відбувся чемпіонат світу боротьби з самбо також серед ветеранів. Срібна медаль – у Ігоря Королькова.

– Змагальний марафон, що проходив на початку жовтня, став підсумковим етапом насиченого на спортивні події 2013 року. І хоч він видався нелегким, проте – почесним як для України, так і Черкащини зокрема, – ділиться враженнями призер змагань Ігор Корольков.

Нагадаємо, що у квітні цього року Ігор Корольков виборов «золото» у відкритому чемпіонаті Сполучених Штатів Америки з греко-римської боротьби серед ветеранів. Ігорю Олександровичу за останні роки довелося на собі відчути силу спортсменів-борців з Болгарії, Туреччини, Ірану та інших європейських країн. Мотивація цих змагань, окрім медалей, грамот та численних синців, для спортсмена-ветерана полягає, насамперед, в здоровому способі життя, адже в будь-якому віці має бути орієнтир. Його перемоги поділяють родина, діти, онуки, друзі і, звичайно, азотівці.

У листопаді в ОАЕ проходитиме чемпіонат світу з дзюдо. Ігор Олександрович також мріє взяти участь у цих змаганнях. А загалом, щиро вітаємо ветерана праці ПАТ «АЗОТ» з блискучими виступами і зичимо яскравих перемог й надалі.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку