<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

27.11.2013

Хіміки приймали у себе Черкаське об'єднання роботодавців

26 листопада на базі Черкаського ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM відбулося розширене засідання правління Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців, в ході якого було розглянуто цілий ряд важливих питань. У засіданні взяли участь представники провідних підприємств, установ та організацій області.

Перед початком засідання гості отримали можливість ознайомитися з особливостями хімічного виробництва під час екскурсії територією «Азоту». Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров, який їх супроводжував, розповів багато цікавого про саме товариство, про труднощі, з якими доводиться стикатися українським виробникам міндобрив на світовому ринку, а також можливі перспективи розвитку підприємства. Гості побували в цеху А-­5, працівники якого на той час активно готувалися до пуску. Побачили як відвантажується українським аграріям аміачна селітра в цеху М-­9 та об’їхали територію «Азоту». Саме ж зібрання пройшло в залі засідань заводоуправління.

В.Л.Скляров знайомить гостей з роботою цеху А-5

Одним із питань порядку денного засідання було ознайомлення його учасників з принципами корпоративної соціальної відповідальності «Азоту». У своїй доповіді почесний президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська розповіла про те, як підприємство піклується про своїх працівників, поліпшуючи їм побутові умови, а також перерахувала всі соціальні ініціативи, спрямовані на підтримання здоров’я та розвитку дітей міста. Правління Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців схвалило соціальні ініціативи «Азоту» та рекомендувало організаціям, підприємствам та установам, які входять до її складу, вивчити досвід ПАТ «АЗОТ» та застосовувати його у власній діяльності.

У президії (зліва направо): керівники ПАТ "АЗОТ" В.Л.Скляров і В.Б.Жуковська та керівники
Черкаського об'єднання організацій роботодавців Б.С.Райков, Т.І.Яворська і О.П.Лапін

Також Голова Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців Борис Райков познайомив присутніх з основними питаннями, які розглядалися на засіданні Ради Федерації роботодавців України 6 листопада. Зокрема йшлося про необхідність зменшення кількості перевірок суб’єктів господарювання різними контролюючими органами, яких на сьогодні в Україні нараховується аж сімдесят.
 
На засіданні також було схвалено проект регіональної угоди між Черкаською облдержадміністрацією, Черкаським обласним об’єднанням організацій роботодавців та Федерацією профспілок Черкаської області на 2014 - ­2016 роки з основних напрямків соціально­економічного захисту населення.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку