<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

04.12.2013

Вихованці інтернату отримали від «Азоту» нові кросівки

133 пари спортивного взуття подарував Черкаський «Азот» вихованцям Смілянського дитячого будинку-­інтернату. У гості до дітей азотівці завітали в Міжнародний день людей з обмеженими можливостями.

– Сьогодні проблема захисту людей з особливими потребами набуває великого значення у зв’язку з постійним зростанням їх частки серед населення. Наше підприємство завжди бере участь у соціальних проектах, спрямованих на покращення життя тих, хто потребує цього найбільше, – заз­начив Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров.

«Азот» опікується будинком-­інтернатом уже не перший рік. На придбання реабілітаційного обладнання і подарунків для його вихованців у 2011–2012 рр. було витрачено більше 80 тис. грн. Сьогодні в закладі проживає 167 вихованців. Вони завжди раді святковим візитам.

 
– Ми традиційно приїжд­жаємо в інтернат 3 грудня. Попередні роки привозили з собою практичні подарунки: різноманітну техніку, обладнання, апаратуру. Однак такі презенти менш примітні для вихованців, – зауважила директор Центру дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» Людмила Дивнич. – Цього разу зробили кожному особистий подарунок. Оскільки в закладі значну увагу приділяють спортивному розвитку, вирішили забезпечити всіх якісним і зручним взуттям.

Разом із представниками «Азоту» до інтернату завітали депутати обласної ради. Окрім солодощів, вони подарували закладу саджанці ялинок.

Директор Смілянського дитячого будинку-­інтернату Анатолій Богдан подякував гостям за подарунки, а також за проявлені ними милосердя та чуйність.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку