<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

06.12.2013

Черкаський «Азот» привітав призерів шкільної олімпіади з хімії

Минулого четверга ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM взяв участь у нагородженні призерів ІІ етапу всеукраїнської шкільної олімпіади з хімії. Подарунки від товариства отримали не лише юні хіміки, але і їхні досвідчені наставники.

Церемонія нагородження призерів пройшла в ПК «Дружба народів» за участі начальника відділу кадрів Ірини Умярової та начальника навчального центру ПАТ «АЗОТ» Ігоря Негробова.


– Черкаський «Азот» відкритий до співпраці з талановитою освіченою молоддю, яка має відчуття відповідальності й величезне бажання працювати. Я переконана, що серед вас є ті, хто продовжить розвивати хімічну промисловість, хто поповнить плеяду першокласних спеціалістів, – зауважила Ірина Умярова.

Урочистому моменту передували нелегкі випробування та комплексна підготовка. Спочатку школярі мали здобути першість на шкільному відборі.


Перевірка знань і кмітливості учнів відбулася на базі Черкаської ЗОШ І–ІІІ ступенів №32. В останній день осені до навчального закладу завітало більше 170 учнів 7 – 11 класів. 

– Завдання готував обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників. Були і тести, й відкриті запитання. Окрім знань, для перемоги знадобилися ще й логіка, вміння творчо інтерпретувати відповіді, – пояснила методист міського методичного кабінету установ освіти Світлана Люлько.

Перевіряли роботи вчителі хімії з різних шкіл. Аби дотримуватися об’єктивності, оргкомітет закодував усі роботи. Члени журі дізналися прізвища переможців лише після складання протоколу з попередніми результатами.

ПАТ «АЗОТ» підтримуватиме юних хіміків і на інших етапах олімпіади. Вже після Нового року школярі захищатимуть свій титул на рівні області. Холдинг OSTCHEM пос­тійно допомагає в організації Всеукраїнських олімпіад з хімії серед школярів, підтримує участь національної збірної в різноманітних міжнародних змаганнях, надає стипендії викладачам та їхнім вихованцям.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку