<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

16.01.2014

За Кубок «Азоту» пам’яті Тетяни Варавви боролися 12 команд

15 грудня 2013 року минув рік з дня передчасної смерті начальника дільниці котельного цеху ПАТ «АЗОТ», багаторічного голови цехкому Тетяни Варавви, але в серцях колег, друзів, рідних та близьких людей вона залишилася жити.



У пам’ять про цю дивовижну жінку за підтримки профкому підприємства було організовано Кубок публічного акціонерного товариства «Азот» серед збірних команд структурних підрозділів з міні-футболу, який проходив з 2 по 15 січня цього року. Як розповів інструктор-методист ПАТ «АЗОТ» Іван Челомбітько, щоб урівноважити сили, команди цехів змагалися у двох підгрупах: до першої увійшли цехи з чисельністю працівників понад 100 осіб, до другої – до 100 осіб. Загалом у змаганнях взяли участь 12 команд.

У першій підгрупі перемогу виборола команда УКР, ІІ та ІІІ місця посіли відповідно футболісти ЗДПР-1 та М-6. У другій підгрупі І місце отримала команда рідного Тетяні Варавві котельного цеху, ІІ місце за командою ЦЕРЦ, ІІІ місце вибороли футболісти цеху А-3.

Команди-переможці та призери отримали почесні кубки, медалі та грошові винагороди. У нагородженні переможців взяли участь  голова профкому ПАТ «АЗОТ» Василь Іванов, тренер збірної підприємства з міні-футболу, майстер міжнародного класу Сергій Усаковський та син Тетяни Варавви – Володимир. 

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку