<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

11.03.2014

Заява Group DF щодо подій в Україні

Події останніх днів ставлять під загрозу цілісність України як суверенної держави.

Очевидно, що збройний конфлікт, у разі виникнення, неодмінно призведе до втрати людських життів, катастрофічних наслідків для економік України та Росії, на довгі роки затьмарить відносини між народами наших країн.

Перед обличчям зовнішньої загрози будь-які внутрішні протиріччя в Україні, якими б серйозними вони не здавалися, повинні відступити на другий план, їх потрібно відкинути. Наша сила – в єдності країни.

Що ми як бізнес можемо зробити за цих умов?

По-перше, бізнес повинен працювати, і працювати за будь-яких умов. Зараз саме від бізнесу залежить, як країна переживе неминучий економічний спад, вже посилений військовою загрозою.

Підприємства  Group DF  працюють по всій Україні: у Рівному, Горлівці, Черкасах, Сєвєродонецьку, Криму... І 100 тисяч співробітників нашої Групи, незважаючи на мовні, етнічні та будь-які інші відмінності, стабільно і злагоджено працюють в інтегрованій структурі.  
 
По-друге, кожен представник бізнесу,  у міру своїх можливостей, повинен сприяти якнайшвидшому досягненню домовленостей України із міжнародними фінансовими організаціями для того, щоб стабілізувати економічну ситуацію.

По-третє, кожен із нас повинен вести активний діалог зі своїми партнерами в Росії: контрагентами, клієнтами, постачальниками. Важливо максимально активізувати всі наявні контакти для того, щоб вирішити конфлікт шляхом переговорів.

І головне, зараз ми  всі – бізнес, влада і громадськість в Україні – повинні об'єднати зусилля. Зараз не час для взаємних звинувачень, час діяти спільно на благо цілісної і неподільної України.

Возврат к списку