<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

06.03.2014

Квіти для коханих жінок виростили власними руками

Чоловіки воєнізованого газорятувального загону (ВГРЗ) ПАТ «АЗОТ» до свята 8 березня подарують своїм рідним та коханим жінкам гіацинти та тюльпани, вирощені власними руками. Щоправда частина гіацинтів зацвіла раніше, і відповідно знайшла своїх власниць, проте це лише продовжило передчуття свята.

– Нам не вдалося знайти достатньо прохолодного приміщення для пророщування гіацинтів, а от тюльпани перебували в спеціальних умовах у квітникарів, тож розквітли точно до свята, – розповідає начальник ВГРЗ Костянтин Ткаченко. – Ми закупили близько 170 цибулин гіацинтів у Рівному, де я був у відрядженні, та 100 цибулин тюльпанів у черкаських магазинах.
 
Ми вже не раз писали про пристрасть працівників ВГРЗ до садівництва, завдяки чому територія біля цього структурного підрозділу перетворюється на справжній сад. Чого тільки вартий березовий гай, півсотні дерев каліброваних абрикос, персики, яблуні. Є тут навіть єгипетська акація, яка мужньо переживає цьогорічну зиму ретельно загорнута та зав’язана.

Кілька років тому бійці загону почали вирощувати екзотичні рослини: банани, гранати, інжир… Щоб створити для своїх улюбленців комфортні умови, спорудили власними руками дерев’яну теплицю. Торік, за сприяння заступника технічного директора «Азоту» Андрія Перехреста, дерево замінили на пластик та сучасні двокамерні склопакети. Тепер у ВГРЗ справжній літній сад, куди вже поселили менші банани, лимон, гранат. Тут же росте й городня розсада. Зійшли вже й огірки, які мають дати ранню продукцію. І, звичайно, справжньою окрасою теплиці напередодні жіночого свята стали різнокольорові тюльпани та гіацинти. У теплі та світлі, під спів голосистої канарки, квіти  набиралися тут яскравих барв та аромату, щоб порадувати своїх майбутніх власниць.







За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку