<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

11.03.2014

Відбувся легкоатлетичний пробіг пам’ятними місцями Тараса Шевченка

Легкоатлетичний пробіг на честь 200­-річчя від дня народження Т.Г. Шевченка організував КЛБ «Ритм» за підтримки та допомоги колективу фізкультури і керівництва ПАТ «АЗОТ» та обласного центру «Спорт для всіх».

Пробіг протяжністю 13 км пролягав за маршрутом: с. Шевченкове – с. Моринці (Звенигородський район). При підготовці до пробігу, члени обласного благодійного фонду «Милосердя і здоров’я» та КЛБ «Ритм» організували збір одягу та взуття для людей похилого віку Звенигородського будинку-­інтернату, а також дитячих речей, шкільних зошитів, ручок, альбомів, солодощів для вихованців Звенигородської школи-­інтернату. Як зазначила керівник благодійного фонду Лариса Лисенко, допомогу було надано на суму 8,5 тис. грн. Активну участь у благодійному русі взяли Світлана Чернікова (заводоуправління), Іван Рябокінь (цех М-­9), ветеран праці Ганна Воробйова. У школі-­інтернаті учасники пробігу оглянули класи, спортивну залу, футбольний майданчик, стайню з двома кіньми, на яких учні відпрацьовують спортивну верхову їзду, а також проходять курс лікування – іпотерапії.

У селищі Шевченкове спортсменів КЛБ «Ритм» зуст­ріли хлібом-­сіллю. Вони відвідали музей Т.Г. Шевченка та поклали квіти і вінки від колективу КЛБ «Ритм» до пам’ятника Кобзаря. Від сім’ї Воробйових директору музею був переданий портрет Т.Г. Шевченка, виготовлений їхнім сином Володимиром – народним майстром Білорусі, ще в 15-­річному віці.

Фінішували учасники пробігу в с. Моринці, де їх зустрічали короваєм та щиро вітали місцеві жителі. Спортсмени відвідали пам’ятні місця, пов’язані з життям Т.Г.Шевченка.

Від Звенигородського райспорткомітету колектив КЛБ «Ритм» отримав грамоту за розвиток фізкультури і спорту на теренах Черкащини.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку