<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

19.05.2014

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM привітав із закінченням навчального року учнів Школи хіміка

Напередодні Дня хіміка ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM привітав із закінченням навчального року учнів Школи хіміка, яку було організовано на базі Черкаського державного технологічного університету. 32 школярі отримали відповідні сертифікати, а також пам’ятні подарунки від підприємства.

Школу хіміка в університеті було організовано в листопаді 2013 року.

«Ідея створення Школи в Черкаському державному технологічному університеті виникла не випадково. Адже таким шляхом ми залучаємо учнів з різних шкіл міста до поглибленого вивчення хімії. В подальшому вони матимуть змогу стати студентами ЧДТУ й здобути фах хіміка-технолога. Кращі ж випускники вишу, потребу в яких ми постійно відчуваємо, будуть забезпечені першим робочим місцем», – розповідає Ігор Сергієнко, директор департаменту з управління персоналом ПАТ «АЗОТ».

Директор департаменту з управління персоналом Ігор Сергієнко привітав учнів Школи хіміка

Кожної суботи учні 7 – 11 класів відвідували безкоштовні заняття. Особливий акцент Юлія Куриленко, викладач кафедри хімії та хімічної технології неорганічних речовин, робила на практичних завданнях, оскільки теорію учні можуть отримати й в школі, а от закріпити її на дослідах не завжди вдається через відсутність в навчальних закладах необхідного обладнання й реактивів. До речі, окрім додаткових знань, умінь та навичок, учні Школи матимуть ще деякі преференції. Так, у разі вступу на будівельний факультет ЧДТУ (спеціальність «Хімія та хімічна технологія неорганічних речовин») абітурієнтам нараховуватимуть додаткові бали.

З Черкаським «Азотом» університет пов’язує тривала плідна співпраця. Як зазначив Геннадій Столяренко, завідувач кафедри хімії та хімічної технології неорганічних речовин, доктор технічних наук, підприємство завжди забезпечує студентів вишу місцями для виробничої практики, організовує додаткове навчання для випускників, гарантує їм працевлаштування та професійне зростання в одному зі структурних підрозділів. 

У вересні минулого року ПАТ «АЗОТ» підписав з університетом меморандум, у рамках якого з 15 студентами було укладено персональні угоди щодо їх працевлаштування на підприємстві. Крім того, вони є кандидатами на участь у програмі підготовки молодих спеціалістів для кадрового резерву.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку