<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

26.05.2014

Працівники ПАТ «АЗОТ» уклали Колдоговір на 2014 рік

Напередодні Дня хіміка, 22 травня, відбулася конференція трудового колективу ПАТ «АЗОТ» з прийняття Колдоговору на 2014 рік. Участь у конференції взяли почесний президент товариства Валентина Жуковська та голова Черкаської обласної організації профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості Володимир Шепель.

Відкриваючи конференцію Голова Правління «Азоту» Віталій Скляров розповів про найбільш важливі питання діяльності підприємства у 2013 році: обсяги виробітку продукції, виконання планів, використання сировинних та енергетичних ресурсів, інвестиції у 2013 році. А також зупинився на питаннях кадрової політики, охорони праці, соціальної сфери.

– Торік укомплектованість кадрів на «Азоті» складала 98 відсотків, що свідчить про високий рейтинг підприємства в місті та області, – зазначив Віталій Леонідович. – І не останню роль у цьому грає регулярне підвищення зарплат. У 2013 році середня зарплата по підприємству складала 5301 грн. проти 4986 грн. у 2012 році.

Колективний договір ухвалено рішенням 221-го делегата

Як зазначив голова профкому товариства Василь Іванов, всі положення Колдоговору 2013 року з боку адміністрації були виконані, що підтверджується актом перевірки. Зважаючи на складну економічну та політичну ситуацію в країні, що напряму відображається на роботі підприємства, багато з тих пропозицій, які вимагають значних затрат (придбання бази відпочинку, нового автобусу тощо), не знайшли фінансової підтримки. Проте,  частину соціальних гарантій вдалося підвищити. Зокрема, розмір матеріальної допомоги, що виплачується в разі хвороби працівника чи члена його родини, збільшено з 1500 до 1750 грн. Зросте також сума допомоги багатодітним сім’ям, яка виплачується на кожну дитину (зі 100 до 150 грн.), та одноразова допомога у зв’язку з виходом на пенсію (працівники, які пропрацювали понад 20 років тепер отримуватимуть 220 грн. за кожен відпрацьований рік, понад 30 років – 300 грн.). Внесено також положення про надання 2 днів додаткової оплачуваної відпустки у разі поховання близьких родичів.

Фінальним акордом конференції став виступ голови Черкаської організації галузевої профспілки Володимира Шепеля, який привітав усіх присутніх з прийдешнім професійним святом та подякував за плідну роботу, зазначивши зокрема, що саме завдяки «Азоту» виплачуються зарплати не лише в Черкасах, а і в селах області. Насамкінець він нагородив почесними грамотами за багаторічну сумлінну працю Маргариту Андрійчук (технік з обліку АТЦ), Сергія Кондеса (майстер з ремонту обладнання ОПСВ) та Людмилу Титаренко (завідуюча гуртожитком).

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку