<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

11.06.2014

Близько 1,5 мільйона гривень планує витратити в 2014 році ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM на оздоровлення працівників та їхніх дітей

На ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), розпочався період літнього оздоровлення працівників підприємства.

Виробничники ПАТ «АЗОТ» відпочиватимуть та лікуватимуться в санаторіях, засмагатимуть на морі, а їхні  діти оздоровлюватимуться в  дитячих таборах.

– Підприємство завжди піклувалося про здоров’я і відпочинок виробничників та їхніх  сімей. Закріплені ці положення і  в Колективному договорі. Тому, незважаючи на складні часи як для країни, так і для нашої галузі, ми й цього року докладемо максимум зусиль, щоб працівники «Азоту» могли відпочити та оздоровитися, – зазначив Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ».

– Ми плануємо придбати близько 600 путівок на море, на що витратимо близько 1,3 мільйона гривень. Ще 80 тисяч плануємо витратити на придбання путівок в санаторії, 70 тисяч гривень спрямувати на оздоровлення дітей наших працівників, – розповідає Василь Іванов, голова профспілкового комітету ПАТ «АЗОТ».

Цього року профком уклав договір з санаторієм «Чайка», що знаходиться в смт. Лазурне  Херсонської області. Тут виробничники зможуть не лише відпочити, а й оздоровитися. Профільний напрямок санаторію – органи системи кровообігу, ендокринологія, неврологія, органи дихання.

Сезон відпочинку на морі для азотівців розпочинається з 15 червня

Вартість путівки на море до санаторію «Чайка» складає 3000 грн., -  із них 1750 грн. сплачує профспілковий комітет за дорослого та 1900 грн. за дитину. В санаторії проводяться всі лікувальні процедури: грязелікування (електрофорез, аплікації), фізіотерапевтичні процедури, фітотерапія, механічний та ручний масажі, киснева терапія, магнітно-лазерна терапія. Медичне обслуговування відпочивальників здійснюється провідними фахівцями Херсонської області та України.

Підприємство  почало отримувати з фонду соціального страхування і дитячі путівки. Так, днями 6 дітей працівників «Азоту» поїхали відпочивати  до дитячого оздоровчого табору «Патрія», що в смт. Сергіївка Бєлгород-Дністровського району Одеської області.

З початку року 60 працівників товариства вже оздоровилися в санаторіях за путівками, наданими  фондом соціального страхування. До кінця року має надійти ще стільки ж путівок. Також підприємством було придбано 6 путівок до санаторіїв «Гірська Тиса» і «Моршинський». Ті, хто вже відпочили в санаторії,  діляться враженнями.

– Я побувала в санаторії «Гірська Тиса», що знаходиться в Закарпатті, – розповідає слюсар-ремонтник управління капітальних ремонтів ПАТ «АЗОТ» Галина Хребтань. – Це один з кращих санаторіїв України з лікування захворювань опорно-рухового апарату і периферичної нервової системи. Лікування проводиться за допомогою вуглекислої миш'яковистої мінеральної води, яка є лише в цьому місці. А що казати про неперевершено чисте повітря та прекрасну природу. Вони вже самі по собі чинять лікувальну дію. Путівки в такий санаторій коштують не дешево, тож я дуже вдячна «Азоту» за надану можливість оздоровитися.

Торік на відпочинок та оздоровлення своїх працівників «АЗОТ» OSTCHEM витратив також близько 1,5 млн. гривень.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку