<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

04.11.2014

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM у співпраці з вишами готує молодих спеціалістів для хімічної галузі

Цього року на Черкаському «Азоті», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), навчально-виробничу практику пройшли 140 студентів із Черкас, Львова та Дніпропетровська.

– Проходження практики відбувається в рамках укладеної угоди між «Азотом» та навчальними закладами. Ми співпрацюємо не лише з черкаськими вузами. До нас приїздять студенти із Національного університету «Львівська політехніка» та Українського державного хіміко-технологічного університету (м.Дніпропетровськ), – зазначає Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ». – Кожен студент має змогу не просто ознайомитися з технологією виробництва мінеральних добрив чи особливостями роботи в допоміжних цехах, але й вдосконалити свої знання в процесі спілкування з досвідченими фахівцями, набути практичних навичок. Якщо вони в подальшому планують стати висококласними спеціалістами, то вже на цьому етапі повинні працювати на перспективу, максимально серйозно ставитися до завдань, сформульованих у програмі практики.

ПАТ «АЗОТ» використовує різні форми співпраці з навчальними закладами. Так, третьокурсники спеціальності «Хімія та хімічна технологія неорганічних речовин» Черкаського державного технологічного університету за період навчально-виробничої практики мають змогу освоїти ще й робітничу професію. Спочатку, починаючи з лютого, студенти кожного четверга проходять теоретичне навчання. А вже влітку вони йдуть працювати у той структурний підрозділ, який відповідає їхній майбутній кваліфікації.

Нещодавно за результатами навчально-виробничої практики посвідчення ПАТ «АЗОТ» про здобуття робітничої професії отримали шестеро студентів-третьокурсників ЧДТУ. Відповідні документи їм було вручено під час урочистостей з нагоди Дня будівельного факультету.

Чим більш наполегливими будуть студенти під час практики, тим більше у них шансів отримати роботу на підприємстві. Традиційно куратори виокремлюють у кожному цеху двох-трьох кращих практикантів. Таких відмінників додатково тестують фахівці сектора по роботі з кадровим резервом і вносять їх до бази даних. Співпрацюючи з вишами, ПАТ «АЗОТ» має змогу брати участь у підготовці молодих фахівців, які в перспективі поповнять когорту висококваліфікованих спеціалістів-хіміків підприємства.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку