<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

07.04.2015

Весна з бісеру в будинку Алли Авербах

Неперевершені роботи з бісеру виготовляє апаратник змішування цеху М­-9 Алла Авербах. Вони стають справжньою окрасою оселі, причому не лише самої майстрині, а й її родичів та друзів. Дивлячись на таку красу, не віриться, що займається вона цією справою лише півроку.

Алла Авербах дуже творча особистість. Жінка добре малює, вишиває, в’яже, а під час відпустки торік взялася за нову справу.

– Я давно мріяла попрацювати з бісером, але все не вистачало на це часу, – розповідає Алла Василівна. – І тільки торік нарешті вирішила втілити свою мрію в життя. Замовила бісер всіх відтінків, які пропонував інтернет-­магазин. Для того, щоб виготовляти квіти, важливо мати багато зелених, червоних, рожевих, фіолетових відтінків. Отримала два ящики з бісером. Один з дрібним, другий з більшим. Вага обох посилок – 45 кілограмів. Придбала також дріт і взялася до роботи.



Працює майстриня у вільний від роботи та домашніх клопотів час. Серед найцікавіших та найоб’ємніших робіт – картина з маками, яка має один сюжет, що розділений на 4 фрагменти. На її виготовлення пішло 1,5 місяці. А сплетене з газетних трубочок та прикрашене квітами з бісеру панно так всім сподобалося, що Аллу Василівну попросили виготовити ще три подібних роботи. Оскільки спочатку потрібно було попрацювати над основою, робота над панно тривала майже 2 місяці.



До речі, витвори своїх рук майстриня принципово не продає, а лише дарує. Так, днями закінчила роботу над трьома орхідеями, які подарувала невістці на день народження. Здалеку ці квіти важко відрізнити від справжніх. Особливо сподобалася іменинниці біла квітка, виконана з матового бісеру, а жовто­-гаряча ще й підходить під колір фасаду кухні, на якій красується подарунок.







Рідні Алли Василівни підтримують її захоплення. Чоловік, Віктор Михайлович, нещодавно придбав та підготував для роботи дріт. А ще разом з дружиною обговорює наступні вироби, які вона планує виготовити, – абажури на лампи. Завдання чоловіка – безпечно і правильно підвести до них електрику.

Алла Авербах продовжує вивчати нові техніки бісероплетіння та має багато цікавих ідей. Тож побажаємо їй успіхів і сподіваємося побачити нові шедеври майстрині.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку