<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

20.04.2015

У підшефній «Азоту» школі №20 пройшов звітний концерт

Справжній великий концерт провела Черкаська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №20. Як завжди, в організації цього заходу допоміг Черкаський «Азот» OSTCHEM, для якого ця школа є підшефною.

Нині у школі №20 займаються майже два десятки дитячих творчих колективів: вокальних, хореографічних, інструментальних. Тож на концерті глядачі змогли насолодитися всією мистецькою палітрою.

У вітальному слові директор школи Людмила Кіта подякувала ПАТ «АЗОТ» за постійну допомогу школі, створення комфортних умов для навчання й творчого розвитку дітей.

– Завдяки тому, що «Азот» надав автобус, наш оркестр народних інструментів зміг взяти участь у всеукраїнському конкурсі «Обдаровані діти України» та отримати там перемогу, – зазначила Людмила Богданівна. – Днями ми возили до Канева наших гостей з Англії. Та й з перевезенням колективів та всіх необхідних інструментів і апаратури на цей концерт нам допоміг «Азот».


Людмила Кіта (в центрі) зі своїми вихованцями


Виступ ансамблю баяністів школи №20

Підприємство надавало спонсорську допомогу школі №20 і до підписання шефської угоди. Так, для потреб школи було придбано сучасний телевізор, принтер і ноутбук, для оркестру народних інструментів – металофон, для театральної студії – магнітофон.

Після того, як два роки тому в рамках програми соціальної корпоративної відповідальності холдингу OSTCHEM та Group DF було підписано шефську угоду з 10-ма школами міста, підприємство почало більше опікуватися школою.

Того ж літа в школі №20 були зроблені найнеобхідніші ремонти: відремонтовано стелю в фойє, приймальні та кабінеті директора, замінено панелі в спортзалі, закуплено 20 ліжечок для першокласників, кабінки в туалети, умивальники тощо.  Торік було також придбано великий плазмовий телевізор.

– За останній рік ми допомагали школі з ремонтом актового залу – обладнали сцену, ремонтували опалення в спортивному залі, каналізацію і водогін у їдальні, – зазначив куратор школи №20, начальник цеху з виробництва карбаміду М-2 Дмитро Артюхов, який був присутній на звітному концерті школи. – Кожного року допомагаємо з проведенням суботників і технікою, й інвентарем.

Як зазначила Людмила Богданівна, до шефів школа нині звертається як до «швидкої допомоги» з будь-яких питань: прорвало опалення, забився злив чи каналізація – на «Азоті» є спеціалісти, які можуть швидко і якісно виконати будь-яку роботу. Тож, адміністрація школи висловлює велику подяку ПАТ «АЗОТ» за ту допомогу, яку воно надає, розуміння та небайдужість до дітей та їхніх потреб.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку