<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

29.05.2015

Заява Group DF про зупинення підприємств OSTCHEM

У зв'язку з системним і безпрецедентним тиском на бізнес OSTCHEM, хімічний холдинг Групи, з боку депутатів «Народного фронту» та їх представників у владі, Group DF оголошує про зупинку підприємств OSTCHEM – Черкаського ПАТ «Азот» та ПАТ «Рівнеазот».

Бізнесам Group DF доводиться працювати як в умовах військового конфлікту на Донбасі, так і масштабної політичної кампанії проти Групи та її власника. Спочатку, у травні минулого року з міркувань безпеки ми змушені були зупинити два підприємства в зоні проведення АТО – «Концерн «Стирол» і «Сєвєродонецьке об'єднання «Азот». Після цього ми зробили все можливе, щоб максимально завантажити два інших наших хімічних підприємства – Черкаський «Азот» і «Рівнеазот» і повністю забезпечити український АПК мінеральними добривами.

Однак, подальша навмисна фабрикація низки кримінальних справ проти посадових осіб підприємств OSTCHEM і проти самих заводів, а також абсолютно незаконний арешт у заводів основної сировини – газу, позбавили і ці підприємства можливості працювати. У зв'язку з цим, Черкаський «Азот» і «Рівнеазот» зупинені, під загрозою зриву опинилася осіння посівна, багато тисяч українців можуть залишитися без роботи.

Безперервні цинічні нападки зацікавлених представників «Народного фронту», які обіймають керівні посади в органах влади, по суті спрямовані на знищення бізнесу і робочих місць і завдають шкоди цілим галузям української економіки.

Останні заяви міністра МВС щодо власника Group DF про розслідування МВС України сфабрикованої справи проти керівництва OSTCHEM ми розцінюємо як переслідування за політичними мотивами і чергову спробу тиску на бізнес і правосуддя.

Возврат к списку