<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

02.06.2015

Палац культури «Дружба народів» привітав черкаських дітлахів

Творчі колективи Палацу культури «Дружба народів» влаштували феєричне свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Культурно-мистецька подія стала для них останньою у цьому концертному сезоні.

Подарунком для дітей міста стало свято за участі творчих колективів Палацу культури «Дружба народів» – вокальної студії «Беліссімо», народного шоу-балету «Каприз», зразкового хореографічного ансамблю «Дружба», ансамблю спортивного танцю «Натхнення».



– За доброю традицією ми відзначаємо День захисту дітей у форматі грандіозного концерту. На мою думку, це свято є своєрідним нагадуванням для нас батьків про те, що діти мають бути щасливими. Ми повинні дарувати їм якомога більше любові, уваги, турботи, незабутніх щирих емоцій, – розповідає директор ПК «Дружба народів» Галина Бурлака.



Різножанровість номерів, яскраві костюми, щирий дитячий запал та артистизм змусили підтанцьовувати і маленьких, і дорослих глядачів у залі. Поява на сцені героїв мультсеріалу «Фіксіки» стала для дітей окремим сюрпризом. Вони одразу впізнали Нолика й Сімку. Разом з мультиплікаційними персонажами діти танцювали й співали «Фіксіпелки», розгадували загадки та переконувалися в існуванні магії. Найбільш сміливі малюки навіть змогли взяти участь у показі фокусів. Крім того, кожен учасник святкової програми отримав солодкі подарунки від ПАТ «АЗОТ».



– Концерт сподобався і дітям, і мені. До речі, з особливою увагою придивлялася до творчих колективів Палацу культури. Найбільше вразив ансамбль «Дружба». Думаю, вже з початку нового навчального року водитиму доньку на заняття у цей гурток, – говорить інженер відділу управління якістю, стандартизації, сертифікації та нагляду в сфері REACH Аліна Борисова.



Новий концертний сезон для творчих колективів Палацу культури розпочнеться вже напередодні 1 вересня, коли вони привітають дітей виробничників і учнів підшефних шкіл з Днем знань.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку