<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

25.06.2015

Працівники «Азоту» прикрашають територію своїх цехів квітами та… вирощують справжні банани

Яскраві різнобарвні квіти, бордюри, арки, плетені з лози елементи, альпійські гірки… Мова зараз іде не про парк чи чиєсь облаштоване обійстя, а про виробничу територію ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM. Красу клумб кожного з цехів оцінила спеціальна комісія, яка побувала в усіх структурних підрозділах.

До складу комісії входили помічник Голови Правління ПАТ «АЗОТ» Валерій Агеєв, директор департаменту з соціальних питань Костянтин Саленко та голова профкому підприємства Василь Іванов. Оцінювалася і краса та доглянутість квітів, і елементи ландшафтного дизайну, які використали азотівці, щоб прикрасити свої території.

У визначенні цехів з найкращими клумбами взяв участь і Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров.

Перше місце та 2 тис. грн. премії отримало управління капітальних ремонтів товариства. Працівниці управління вже більше 10 років створюють справжню красу біля свого адмінкорпусу. А цього року центральний вхід прикрасили ще й арки, зварені працівниками цеху з відпрацьованих матеріалів. Біля них вже посаджено дикий виноград, який наступного року вкриє все зеленню.


Управління капітальних ремонтів

ІІ місце та 1,5 тис.грн. премії було присуджено ЦЕРЦ, доглянуті клумби якого зливаються в єдиний ансамбль з клумбами УКР. На ІІІ та IV місцях (по 1 тис. грн.) цех електропостачання та цех М-­9 відповідно. Серед іншої краси тут вражають просто неперевершені троянди. Заохочувальну премію – 500 грн. отримав цех хімводоочищення.

Централізований електроремонтний цех


Цех електропостачання


Цех М-9


Цех хімводоочищення

Є чим похвалитися і бійцям воєнізованого газорятувального загону. На їхній території немає дуже гарних квітників, проте тут росте прекрасний березовий гай, виноградники та фруктовий сад. А ще кілька років тому працівники ВГРЗ захопилися вирощуванням екзотичних рослин. Вирощені ними банани нині є справжньою окрасою приміщень, зокрема, відремонтованої їдальні №4, проте плодів вони не давали. І от нарешті на банані, який росте в теплиці, з’явилися квіти і плоди, що поступово формують китицю. Напевне, саме в теплиці садівникам ВГРЗ вдалося створити для рослин найкомфортніші, наближені до природних умови.



Порадували цього року господарів і деревця гранату, на яких зав’язалися плоди. А ще у ВГРЗ – ранні абрикоси. Достигли вони в другій декаді червня, а нині тут панує справжній абрикосовий рай.





Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку