<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

02.11.2015

Черкаський «Азот» OSTCHEM привітав підшефну школу №21 з півстолітнім ювілеєм

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) привітав з півстолітнім ювілеєм підшефну загальноосвітню школу №21. Урочистості з нагоди свята пройшли в Палаці культури черкаських хіміків «Дружба народів».

Представники Черкаського «Азоту» подарували колективу школи сучасний великий телевізор та ноутбук. 
 
Підприємство давно співпрацює з цим освітнім закладом, надає йому матеріальну підтримку й шефську допомогу, заохочує до навчання здібних учнів, приділяючи особливу увагу розвитку хімічної освіти. 

– Багато випускників вашої школи сьогодні працюють на Черкаському «Азоті», керують складним технологічним процесом, виконуючи виробничі завдання, – зазначив Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ», звертаючись до присутніх у залі. –  Думаю, що в недалекому майбутньому, хтось із учнів-випускників також захоче пов'язати свою долю з нашим підприємством і, завдяки набутим знанням та досвіду, вони продовжать славні багаторічні традиції черкаських хіміків. Будуть розвивати виробництво, впроваджувати сучасні технології і продовжать реалізовувати в нашому місті масштабні соціальні проекти, розпочаті «Азотом».



За останні роки в школі №21 було виконано чималий обсяг робіт: відремонтовано актову залу, замінено проводку в кабінеті трудового навчання та відновлено контур заземлення, який щороку перевіряється працівниками підприємства, встановлено нові  двері практично в усіх приміщеннях, придбано сучасний проектор та екран.

– «Азот» – це наша надійна підтримка у будь-яких питаннях: від ремонтів до надання транспорту та організації екскурсій для дітей, – розповідає Світлана Осадча, директор ЗОШ №21. – Кожного року в нас працює будівельна бригада підприємства, яка  виконує поточні ремонти. Ну і звичайно, якщо потрібна якась термінова допомога, –  розраховуємо на шефів.

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM сьогодні опікується 10-ма школами Черкас, з якими кілька років тому було укладено шефські угоди. В рамках цієї співпраці підприємство значно збільшило обсяги допомоги освітнім закладам.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку