<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

07.12.2015

Черкаський «Азот» успішно втілює програму розвитку молодих кадрів

На Черкаському «Азоті» OSTCHEM продовжується реалізація експериментальної програми підготовки персоналу, яка тісно пов’язана з формуванням кадрового резерву. Кожен із її учасників – потенційний кандидат на посаду начальника зміни.

У чотирьох технологічних цехах ПАТ «АЗОТ» – А-3, А-5, М-2 та М-6 – було створено додаткові штатні одиниці. Заповнили їх перспективні молоді спеціалісти – випускники технічних вузів.

– Обрані фахівці отримали всі можливості для роботи, навчання та безперервного професійного розвитку. Як показує дворічний досвід, створена система успішно функціонує. Поки що нас не підвів жоден «студент», – розповідає директор департаменту з управління персоналом Ігор Сергієнко.

За індивідуальними планами в рамках експериментальної програми навчається 13 молодих спеціалістів. Двох з них, працівників цеху М-2 Євгена Фатенка й Сергія Кузьменка, від фінальної оцінки рівня їхньої підготовки комісією товариства відділяє останній етап. Протягом наступних півроку вони мають успішно пройти стажування на посаді начальника зміни під пильним керівництвом практиків – Віталія Шевченка та Василя Бикова.

Є.Фатенко та І.Фіолковський обговорюють технологічний процес

– Стати начальником зміни – під силу кожному. Було б бажання. За два роки хлопці змогли освоїти всі основні робочі місця. Без сумніву, вони пройшли відмінну виробничу школу, – говорить заступник начальника цеху М-2 Дмитро Толмачов.

Як зазначив начальник Навчального центру ПАТ «АЗОТ» Ігор Негробов, ще 11 молодих спеціалістів у цехах А-3, А-5 і М-6 закінчують зараз перший або другий етап навчання. Після успішного складання тестів на навчально-тренувальній системі Автоекзаменатор «Охорона праці» та засідання комісії товариства вони продовжать освоєння нових робочих місць відповідно до розроблених індивідуальних планів.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку