<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

29.11.2021

ЧЕРКАСЬКИЙ «АЗОТ» ПІДТВЕРДИВ ДОТРИМАННЯ МІЖНАРОДНОГО СТАНДАРТУ GMP ПРИ ВИРОБНИЦТВІ МЕДИЧНОГО КИСНЮ.

29 листопада 2021 року. Черкаси. Україна.  Черкаський «Азот», що входить до азотного бізнесу Group DF, підтвердив ліцензію на відповідність виробництва медичного кисню міжнародному стандарту GMP.

GMP (Good Manufacturing Practice; Належна виробнича практика) – це міжнародний стандарт, який визначає вимоги до виробництва лікарських препаратів.

 В рамках сертифікаційної програми фахівці, які задіяні у виробництві й контролі якості медичного кисню, завершили навчання і отримали сертифікацію за міжнародними стандартами GxP/GMP та GМP/GDP. Сертифікація є необхідною ліцензійною умовою проходження щорічного аудиту на відповідність виробництва стандартам міжнародної системи якості фармацевтичних препаратів GMP. 25 працівників підприємства сьогодні успішно пройшли навчання за спеціальними програмами.

 «Азот» підтвердив дотримання міжнародних стандартів виробництва рідкого медичного кисню. Маючи ліцензію GMP ми гарантуємо найкращу якість кисню, його постійну перевірку та відповідність світовим стандартам належної виробничої практики», – розповідає Віталій Скляров, Голова Правління ПрАТ «АЗОТ».

 Черкаський «Азот» залишається одним з провідних постачальників медичного кисню в лікувальні заклади України. Завод виробляє близько 600 тонн кисню на місяць і продовжує безкоштовно постачати кисень в медичні заклади Черкащини та сусідніх областей. Щодня підприємство відвантажує в цистерни 17 – 20 тонн кисню. Загалом, з початку останньої хвилі пандемії COVID-19, «Азот» відвантажив понад 1000 тонн медичного кисню в 9 областей України.

 Черкаський «Азот» щорічно підтверджує виконання різних міжнародних стандартів виробництва. Зокрема підприємством отримано сертифікат відповідності ISO 9001:2000 (менеджмент якості) за підсумками міжнародного аудиту. Також, в 2021 році було пройдено аудит міжнародної сертифікаційної компанії G-CERTI на відповідність вимогам міжнародних стандартів ISO: система менеджменту якості (ISO 9001:2015); система екологічного менеджменту (ISO 14001:2015) та системи управління охороною здоров'я та безпекою праці (ISO 45001:2018).

ПАТ Черкаський «АЗОТ» (Черкаси, Україна) – одне з найбільших українських хімічних підприємств, яке з 2011 року входить в групу підприємств азотного бізнесу Group DF. Основний напрямок роботи підприємства – виробництво мінеральних азотних добрив.

 Проектна виробнича потужність ПАТ «АЗОТ» з виробітку аміаку складає 962,7 тис. тонн на рік, аміачної селітри – 970 тис. тонн на рік, карбаміду – 891,6 тис. тонн на рік, КАС – 1 000 000 тонн на рік.

 Підприємство включає в себе цехи з виробництва аміаку: А-3 (проектная потужність – 1200 т/добу, працюють 2 агрегати) і А-5 (1700 т/добу). Цехи з виробництва сечовини (карбаміду) М-2 (проектна потужність – 1000 т/добу) і М-6 (1000 т/добу). Цех з виробництва азотної кислоти М-5 (3240 т/добу, працюють 9 агрегатів). Цех з виробництва аміачної селітри М-9 (2970 т/добу, працюють дві грануляційні башти), виробництво КАС (3000 т/добу), інші структурні підрозділи.

 Контакти прес-центру підприємства: тел.: (0472) 39-23-52; e-mail:press@azot.ck.ua

 Group DF – диверсифікована міжнародна група компаній, бізнес якої представлений у ряді країн Європи і Азії. Зокрема, Group DF – один з найбільших на території Східної Європи інвесторів у газорозподільну, хімічну, титанову і портову галузі. Група також розвиває бізнес у сферах сільського господарства, медіа. Засновник і власник Group DF – відомий український бізнесмен Дмитро Фірташ.

 Контакти прес-служби: Т+38 044 538 0320 ext. 608 | M +380 67 24 34 900 | E:  press@groupdfi.com;

Сторінка Group DF в  Facebook


Возврат к списку