<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Про підприємство

ПрАТ «АЗОТ», що входить до групи підприємств азотного бізнесу Group DF, є одним з найбільших хімічних підприємств України.

Продукція, яка виробляється підприємством,  визнана вітчизняними та зарубіжними споживачами.

На «Азоті» працює близько 2,5 тисяч фахівців, які забезпечують виробництво високоякісної продукції, що користується підвищеним попитом не тільки на українському ринку, а й у багатьох країнах Європи, Південно-Східної Азії і Латинської Америки. Розвиток міжнародних зв'язків сприяв оновленню системи зовнішньоекономічної діяльності. Високоякісні черкаські добрива визнані та затребувані у багатьох країн світу.

Продукція Черкаського «Азоту» відповідає постійно зростаючим світовим стандартам якості і це наочний результат модернізації заводу. На початку 2019 року система управління якістю Товариства отримала сертифікат відповідності вимогам міжнародного стандарту ISO 9001:2015. Впровадження нової системи менеджменту дозволяє підприємству отримати переваги не тільки в економічному плані, але і поліпшити репутацію та імідж, підвищити відповідальність персоналу.

На сьогодні продуктова лінійка ПрАТ «АЗОТ» включає в себе: рідкий аміак, аміачну селітру, карбамід, карбамідо-аміачну суміш (КАС), аміачну воду. Крім того, підприємство виробляє слабку азотну кислоту, діоксид вуглецю, технічний та медичний кисень, відновник оксиду азоту AUS 32 (AdBlue®) для дизельних двигунів.

Забезпечення українських аграріїв високоякісними добривами вітчизняного виробництва є найпріоритетнішим напрямком роботи підприємства.

ПрАТ «АЗОТ» чітко дотримується екологічних норм встановлених законодавством, постійно інвестує кошти в інноваційні проекти як у сфері виробництва, так і у сфері розвитку та охорони навколишнього  середовища регіону. У 2002 році був зданий в експлуатацію модернізований очисної колектор заводу, що відповідає всім сучасним екологічним нормам. Сьогодні заводські очисні споруди забезпечують повну біологічну очистку стічних вод міста Черкаси та підприємства.

ПрАТ «АЗОТ», яке є містоутворюючим підприємством, розвиває соціальне партнерство з міською владою, постійно реалізовує проекти для покращення інфраструктури міста (поповнення тролейбусного парку міста новими тролейбусами, встановлення зупинок громадського транспорту, благоустрій прибудинкових територій, встановлення дитячих ігрових майданчиків і т.д.), інвестує кошти в соціальні та освітні установи (підприємство має 10 підшефних шкіл, а також є постійною базою практики для молодих спеціалістів різних галузей).

Надійний партнер, один з лідерів внутрішнього ринку, успішний експортер, інноваційна компанія з сучасним менеджментом і відповідальною соціальною політикою - все це Черкаський «Азот» сьогодні.