<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

14.04.2014

Клубу любителів бігу «Ритм» виповнилося 25 років

12 квітня за підтримки керівництва та колективу фізкультури ПАТ «АЗОТ» відбулося спортивне свято з нагоди 25-­річчя заснування КЛБ «Ритм». Розпочалося воно з ювілейного пробігу за маршрутом: Бузуків­-Вергуни­-ПАТ «АЗОТ».

На дистанцію, протяжністю 13 км, вийшли 21 спортсмен та 3 спортсмени з КЛБ «Олімп» з міст Кременчука та Комсомольська, що на Полтавщині, з якими «ритмівці» вже 20 років підтримують спортивну дружбу.

Ветеранам оздоровчого бігу – щирі вітання з нагоди ювілею

До урочистостей долучилися почесний президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська та директор департаменту з соціальних питань Костянтин Саленко, які за вагомий внесок та пропаганду здорового способу життя вручили голові клубу Юрію Петровичу Воробйову почесну грамоту, а колективу – Кубок та пам’ятні спортивні медалі. Вітання на адресу любителів оздоровчого бігу (з врученням Грамоти та Подяки) також звучали від представників обласного центру «Спорт для всіх» та міського відділу спорту.

Учасники та гості свята ознайомилися з історією створення та розвитку клубу, альбомами, фотодокументами, досягненнями та нагородами спортсменів.

Від імені Ганни Воробйової гостям свята були передані освячена ікона Пресвятої Богородиці та квіти за розуміння і підтримку в проведенні різних спортивних заходів.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку