<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

23.03.2016

Швидко вивчити англійську мову дітям хіміків допоможуть іноземці

У Центрі дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM успішно запровадили формат інтерактивного англійського клубу, який став відмінним доповненням до шкільної програми та альтернативою платним мовним курсам.

Тут немає підручників, домашніх завдань і нудних правил. Педагогічний колектив надає перевагу не традиційним, граматико-прикладним методикам, а комунікативним, коли основою є не письмові тексти і різноманітні граматичні вправи, а ситуації, що моделюють реальне спілкування. Всі зустрічі проходять виключно англійською. Діти вчаться сприймати мову на слух. Як стверджують експерти, під час таких неформальних уроків нові слова і конструкції запам’ятовуються значно швидше. Більш цікавим і захоплюючим стає сам процес навчання.

Вчити англійську мову і не боятися застосовувати її на практиці вихованцям Центру допомагають іноземці. Вони мотивують учасників клубу висловлювати власні думки, задають відкриті питання, доповнюють урок різними завданнями. Діти мають змогу вчити саме автентичну мову – засвоювати правильну вимову, смислові інтонації, грамотну побудову фраз, знайомитися із сучасною лексикою, ідіомами й жартами.



– Безперечно, найбільша користь такої методики полягає в можливості подолати мовний бар’єр. Думаю, багатьом, хто вивчав будь-яку іноземну мову, знайома ситуація, коли ніби й граматику знаєш і лексичний запас пристойний, але як тільки з’являється нагода заговорити з іноземцем, дар мови одразу зникає. Наші гості допомагають дітям позбутися цього страху, навчитися бути розкутими й не так болісно реагувати на мовні огріхи, – розповідає директор ЦДТ Людмила Дивнич. – Політематичними стали зустрічі з англійцем Стівом. Він – колишній поліцейський, часто супроводжував кортежі королівської родини та всесвітньо відомих «зірок». Йому неабияк вдалося захопити дітей розповідями про селебритіз. Також ми познайомилися з американською родиною – Джулією та Джеком Лонг. Вони внесли у заняття певну різноплановість. Разом з ними діти вчили нову лексику, граючи в настільні ігри та віртуально подорожуючи різними країнами світу.

У перспективі педагогічний колектив практикуватиме не тільки аудиторні заняття. Попереду чимало освітніх забав, захоплюючих квестів, професійних перевтілень і звичайно ж нових знайомств.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку