<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

21.03.2016

Волонтери підприємства підтримують українських військових на Сході

Нещодавно посилку від активістів ініціативної групи Черкаського «Азоту» «Україна понад усе» отримали бійці 128-ї окремої гірничо-піхотної бригади.

На прохання військовослужбовців було придбано 10 ліхтарів та комплекти батарейок. Доставити все на передову їм допомогли волонтери ГО «Самооборона Майдану Черкаської області». З ними азотівці співпрацюють з початку активних бойових дій на Сході.



– Останнім часом іде ротація. На передовій трапляються випадки, коли ті речі, які передавали волонтери, військові частини забирають з собою. Але ж на їхнє місце приходять нові хлопці. Вони потрапляють, по суті, в пусті бліндажі. Тому інколи для тих же «точок» доводиться повторно купувати деякі речі, інструменти чи обладнання, – зазначає економіст з фінансової роботи відділу бюджетування та контролінгу, волонтер Дмитро Самуйлик. – Також бійцям не вистачає спецодягу, в якому можна було б ремонтувати бойову техніку. Минулого місяця таку посилку ми надіслали танкістам 93-ї окремої механізованої бригади.

Структурні підрозділи «Азоту» продовжують здавати кошти для потреб армії і сьогодні. Насамперед стабільну допомогу надає цех А-3. Щомісяця колектив передає по 2000 грн. Загалом, за час функціонування на підприємстві волонтерського руху силами небайдужих працівників вже зібрано понад 470 тис. грн. Більшу частину коштів спрямовано для надання адресної допомоги мобілізованим азотівцям та військовослужбовцям різних підрозділів.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку