<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

14.04.2016

Азотівці налагодили плідну співпрацю з черкаськими волонтерами

Ініціативна група ПАТ «АЗОТ» «Україна понад усе» активно співпрацює з громадськими організаціями Черкас. Насамперед волонтери підприємства регулярно допомагають комплектувати для бійців АТО посилки з найбільш затребуваними на передовій речами.

Нещодавно активісти «Азоту» передали ГО «Наш батальйон» спальники, комплекти наколінників-налокітників, тактичні окуляри, захисну маску та берці. Найближчим часом посилку від черкаських хіміків волонтери доставлять на передову. Окремі речі отримають бійці в Авдіївці, яка сьогодні є епіцентром протистояння в зоні АТО. Бої за промзону там йдуть фактично в цілодобовому режимі.


Волонтери Дмитро Самуйлик, Костянтин Коч та В'ячеслав Скічко

– Антитерористична операція на Сході нашої країни розпочалася два роки тому. Однак питання матеріального забезпечення бійців, поліпшення ефективності обороноздатності країни досі залишаються вкрай актуальними, – зазначає економіст з фінансової роботи відділу бюджетування та контролінгу, волонтер Дмитро Самуйлик. – Спільними зусиллями нам вдалося забезпечити всім необхідним мобілізованих азотівців. Зараз ми спрямовуємо зібрані працівниками підприємства кошти для надання допомоги окремим військовим та батальйонам.

Нині азотівці спільно з активістами комітету самоорганізації населення мікрорайону «Дніпровський» готують для військових гостинці до Великодня, щоб сповнити їхні серця радістю, вірою в перемогу добра та справедливості.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку