<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

19.04.2016

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM І ЧЕРКАСЬКА МІСЬКА РАДА ПІДПИСАЛИ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ ТА ПАРТНЕРСТВО




Черкаський «Азот», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), підписав Угоду про співпрацю та партнерство з Черкаською міською радою.

Голова Правління Черкаського ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM Віталій Скляров та Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко своїми підписами засвідчили взаємне бажання об’єднати свої зусилля для соціально-економічного, культурного розвитку та поліпшення інфраструктури Черкас.

Першими конкретними кроками у реалізації цього меморандуму буде вирішення питання щодо ситуації між КП «Черкасиводоканал» та ПАТ «АЗОТ», а також допомога місту у придбанні комунального транспорту й подальшого розвитку КП «Черкасиелектротранс».

У першому випадку йдеться про списання заборгованості КП «Черкасиводоканал» Черкаської міської ради за виконання послуг з очищення стічних вод, у другому – про безоплатну передачу у власність територіальної громади Черкас п’ятнадцяти пасажирських тролейбусів.

Як підкреслив Дмитро Фірташ, голова Федерації роботодавців України і власник Черкаського ПАТ «АЗОТ»: «Великі містоутворюючі підприємства повинні відігравати активну роль у розвитку міст, в яких вони знаходяться. Важливо не лише платити податки, а й надавати адресну, швидку і ефективну допомогу. Адже для кожної людини важливо, щоб всі питання, які виникають, вирішувалися швидко, щоб було видно, як змінюється місто».

«Я вважаю, що підприємство, яке є містоутворюючим, має нести соціальне навантаження в місті. У 2011 році власником «Aзоту» став Дмитро Фірташ. З того моменту підприємство, як соціально відповідальне, почало співпрацювати з містом та підтримувати його фінансово. Один із найбільших реалізованих проектів – реконструкція Палацу культури «Дружба народів». Наступним є передача 15 тролейбусів вартістю близько 70 мільйонів гривень. Це тільки початок масштабної транспортної реформи, яку міська влада реалізовує за нашої підтримки», – переконаний Голова Правління Черкаського ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM Віталій Скляров.

«Як міський голова, я надзвичайно задоволений, що ми спільно з керівництвом ПАТ «АЗОТ» знайшли порозуміння у вирішенні важливих для міста господарських питань, що не вирішувалися роками. Сьогодні Угода підписана, і це не просто декларативні наміри, а конкретні дії для розвитку інфраструктури міста та поліпшення життя черкащан. Передача п’ятнадцяти тролейбусів – це і є продовження транспортної реформи та розвитку комунального транспорту, на який взяла курс нова міська влада. І це лише початок нашої конструктивної співпраці з ПАТ «АЗОТ». Попереду ще немало нових проектів. Вважаю, що такі домовленості та їх виконання – яскравий приклад соціальної відповідальності великого бізнесу», – підсумував підписання документа Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко

Возврат к списку