<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

04.07.2016

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM допомагає проводити ремонтні роботи в підшефних школах

У червні Черкаський «Азот», що входить до холдингової компанії OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), розпочав літню кампанію ремонтів у підшефних йому школах міста.

Нині ремонти тривають у загальноосвітніх школах №№2, 12, 20 та 21.

– Черкаський «Азот» уже традиційно допомагає готувати приміщення підшефних шкіл до нового навчального року, проводячи влітку ремонтні роботи, – розповідає Костянтин Саленко, директор департаменту з соціальних питань ПАТ «АЗОТ». – Це лише один із напрямів співпраці з навчальними закладами. За останні роки «Азот» також купував для шкіл потрібну техніку, меблі, спортивний інвентар, забезпечував транспортом, надавав допомогу у проведенні суботників, різноманітних культурно-масових заходів тощо.

Ремонти у школах нині виконують працівники бригад оздоблювальних та загальнобудівельних робіт ремонтно-будівельного цеху ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM.

У ЗОШ №4 вже виконано ремонт підлоги у фойє третього поверху та міжсходових майданчиків. Також на території навчального закладу демонтовано старий гараж, що був у аварійному стані. В спеціалізованій школі №20 підприємство допомогло відремонтувати кабінет хімії та першого класу. Нині закінчується ремонт у кабінеті музики, після чого заплановано роботи у фойє першого поверху. Розпочато також ремонт коридору на першому поверсі школи №2, після закінчення якого ремонтуватиметься коридор третього поверху. А в ЗОШ №12 закінчуються роботи на сходових клітинах, заплановано і ремонт холу третього поверху. На завершальній стадії й ремонт стелі коридору третього поверху в школі №21.

– Кожного літа Черкаський «Азот» дає нам бригаду спеціалістів для виконання необхідних ремонтних робіт. Крім того, працівники підприємства щороку оглядають і перевіряють контур заземлення. Проводиться й поетапна заміна дверей у приміщенні школи. Їх нам також виготовляють та встановлюють азотівці, – розповідає Світлана Осадча, директор ЗОШ №21. – Ми дуже вдячні Черкаському «Азоту» за допомогу. Радує, що в такий непростий час школа має надійну підтримку потужного підприємства.

Допомога школам надається і завдяки діяльності депутатів Черкаської міської ради від ПАТ «АЗОТ», за поданням яких до програми соціально-економічного розвитку міста на 2016 рік включено низку масштабних капітальних ремонтів. Переважно це заміна вікон, утеплення стін, ремонт дахів, санвузлів, мереж опалення тощо.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку