<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

08.07.2016

Вихованці Центру дитячої творчості відпочили у таборі «ARTерія»

Насиченим, яскравим і сповненим сюрпризами став початок літніх канікул для дітей працівників ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM. Спеціально для них на базі Центру дитячої творчості підприємства у червні було організовано денний табір «ARTерія».

– Наш колектив подбав, щоб їхній відпочинок був максимально змістовним і продуктивним, – розповідає директор ЦДТ Людмила Дивнич. – Канікули – це найкращий час для розвитку й пізнання нового, тому ми ставили перед собою завдання дати дітям можливість розкрити свої таланти, позбутися комплексів, отримати знання й навички, які в майбутньому допоможуть їм почуватися впевнено й комфортно.


Кожен день у таборі мав свою назву, залежно від тематичної спрямованості розважальної програми. Серед традиційних забав – рухливі командні та настільні ігри, конкурси, сеанси кіноклубу та ін. Як зазначив педагог-організатор Олександр Толстоп’ят, однією з «родзинок» табору стали інтерактивні уроки англійської мови, які проводили волонтери зі США Джулія та Джек Лонг. Крім того, вихованці вчилися акторській майстерності в музично-драматичній студії «Екстрим» та продовжували опановувати мистецтво анімації у студії мультиплікації.

Завершився літній табір масштабним квестом. У результаті тривалих пошуків, сповнених пригод, кожному вдалося знайти свій солодкий скарб.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку