<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

12.09.2016

Віталій Скляров нагородив кращих спортсменів ПАТ «АЗОТ»

Напередодні професійного свята Дня фізичної культури та спорту, що відзначається в другу суботу вересня, було нагороджено кращих спортсменів і керівників структурних підрозділів ПАТ «АЗОТ», які внесли свою частку праці в розвиток спортивно-масової та фізкультурно-оздоровчої роботи.



Рішення про нагородження спільно прийняли адміністрація, профком та рада колективу фізичної культури Черкаського «Азоту». Голова Правління Віталій Скляров особисто привітав кращих спортсменів підприємства та вручив їм відзнаки.

У номінації «кращий спортсмен підприємства» подякою за особистий внесок в розвиток спорту в ПАТ «АЗОТ» та грошовою премією нагороджені: Олександр Гаркавий – кандидат в майстри спорту з легкої атлетики, апаратник цеху М-2; Петро Ковальчук – майстер спорту з волейболу, електромонтер цеху електропостачання; Владислав Пономаренко – кандидат в майстри спорту з шахів, старший диспетчер ПАТ «АЗОТ»; Юрій Воробйов – кандидат в майстри спорту з легкої атлетики, голова клубу любителів бігу «Ритм» та електромонтер цеху електропостачання Анатолій Ховрах, який має 1-й розряд з настільного тенісу.

В окремій номінації відзначені подяками керівники структурних підрозділів, для яких фізкультура і спорт є невід’ємною складовою життя і які пропагують його серед своїх підлеглих, заохочують та створюють умови для занять спортом. Це Борис Кашперук – начальник цеху електропостачання, Віктор Глуханько – начальник цеху К-2, Юрій Литвин – командир 1 ДПРЗ з охорони ПАТ «АЗОТ», Микола Галушкевич – начальник цеху складського господарства та Сергій Лемчик – начальник управління закупки робіт та послуг.

Рада колективу фізичної культури вітає всіх хіміків-спортсменів нашого трудового колективу зі святом спорту, зичить всім здоров’я, успіхів та переможних стартів.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку