<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

27.09.2016

Яскравий та якісний домашній текстиль від ДП «Хімік»

Багато хто з працівників ПАТ «АЗОТ» вже встигли оцінити постільну та кухонну білизну, яку півроку тому почало шити ДП «Хімік». Якісні та порівняно недорогі текстильні вироби азотівці купують і для власного користування, і на подарунок.


Наталія Шапаренко з новою білизною

Дочірнє підприємство «Хімік» шиє спецодяг для працівників «Азоту», тому тут особливі вимоги до якості продукції і дотримання держстандартів.  Для пошиття постільної білизни в «Хіміку» використовують лише якісні бавовняні тканини українського виробництва – бязь, поплін або сатин. Це міцні гігієнічні матеріали, які  не линяють і довго не втрачають яскравості.

Як розповів директор ДП «Хімік» Юрій Атаманчук, тут шиють комплекти всіх ходових розмірів – полуторні, двоспальні та євростандарт для широких ліжок. Нещодавно закупили нові тканини з іншими узорами та палітрою кольорів. Замовляючи той чи інший комплект, покупець уточнює якого розміру йому потрібні наволочки, або ж, наприклад, він хоче звичайне простирадло чи з резинкою. Всі ці нюанси, а також ціни на всю продукцію, вказані в прайс-листах, розвішаних на прохідних підприємства. До прикладу, комплект полуторної постільної білизни коштує 445 грн, двоспальної – 560 грн, рушник кухонний – 20 грн., серветки залежно від розміру, коштують від 7 грн. 50 коп. до 13 грн.





– Я придбала чотири комплекти постільної білизни відразу після того, як дізналась, що ДП «Хімік» почав виготовляти таку продукцію. І собі залишила і знайомим подарувала, – розповідає Алла Онопрієнко. – Покупкою дуже задоволена. Білизна приємна на дотик, не втрачає колір, красива і дуже якісно пошита. В магазині продукцію подібної якості та ще за такими цінами не купиш.


Кравчиня Любов Фещенко

– Нам і самим приємно й цікаво шити такі вироби. Радує, що людям подобається, що вони приходять ще, або ж рекомендують наші вироби своїм родичам і знайомим, – розповідає кравчиня ДП «Хімік» Наталія Шапаренко. – Ми враховуємо всі індивідуальні побажання, наприклад, розміри фартухів чи халатів, наволочок тощо.

За словами заступника директора ДП «Хімік» Майї Луніної, в майбутньому асортимент виробів ДП буде ще розширюватися, як і асортимент тканин. Так, нещодавно до переліку продукції «хіміків» додалися наматрацники та халати. Тож, господиням є з чого вибрати, аби зробити свою оселю красивішою та затишнішою.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку