<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

01.11.2016

ЧЕРКАСЬКИЙ «АЗОТ» ЗАБЕЗПЕЧИВ ПРАЦІВНИКІВ ТРОЛЕЙБУСНОГО ПАРКУ СПЕЦОДЯГОМ

Черкаське ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингу ОSТСНЕМ (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), забезпечило працівників КП «Черкасиелектротранс» уніформою єдиного зразка. Голова Правління підприємства Віталій Скляров урочисто передав її транспортникам міста 31 жовтня.



На урочисте вручення форми, яка невдовзі стане частиною корпоративного іміджу комунального підприємства, завітав міський голова Черкас Анатолій Бондаренко. Він подякував керівництву «Азоту» за надану допомогу «Черкасиелектротрансу» і наголосив, що це значна економія для міського бюджету. А також запевнив, що підписана у квітні цього року Угода про співпрацю і партнерство між «Азотом» і міською владою виконується обома сторонами і спільні проекти реалізовуватимуться надалі. За активну участь в розвитку Черкас та соціальну відповідальність підприємства міський голова відзначив подяками Генерального директора ОSТСНЕМ Олександра Халіна, Голову Правління ПАТ «АЗОТ» Віталія Склярова  та директора департаменту з соціальних питань Костянтина Саленка.





Загалом Черкаський «Азот» пошив та передав тролейбусному парку близько 900 одиниць одягу з логотипами «Черкасиелектротрансу» та «Азоту».

 – Першим етапом допомоги «Черкасиелектротрансу» була безоплатна передача 15 тролейбусів. Тепер другий етап – пошиття спецодягу. Наступні етапи передбачатимуть ремонт підрозділів підприємства, майстерень, побутових приміщень, покрівель тощо. Це лише один із багатьох пунктів співпраці «Азоту» з містом. Ми продовжуємо опікуватися 11 школами, сприяємо поліпшенню інфраструктури Черкас. У межах програми «Збережи своє місто» до кінця року плануємо встановити 10 зупинок громадського транспорту. Загалом цьогоріч на соціальні проекти в місті було спрямовано близько 5 млн. грн., – зазначив Голова Правління ПАТ «АЗОТ» ОSТСНЕМ Віталій Скляров.



Форму для транспортників міста виготовило дочірнє підприємство «Хімік», яке спеціалізується на пошитті спецодягу для працівників ПАТ «АЗОТ». За словами директора Юрія Атаманчука, для водіїв тролейбусів пошито жіночі та чоловічі костюми, для медичних працівників – білі халати, для прибиральниць – халати синього кольору, обслуговуючий персонал забезпечений робочими костюмами, контролери і касири – сигнальними жилетами.

Нагадаємо, що цього року Черкаський «Азот» безкоштовно передав у користування КП «Черкасиелектротранс» 15 нових тролейбусів білоруського виробництва, які нині курсують містом. Триває реалізація й інших соціальних проектів підприємства: встановлення дитячих і спортивних майданчиків, допомога підшефним школам, благоустрій вулиць та дворів житлових будинків.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку