<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

02.12.2016

Черкаські хіміки надають «швидку допомогу» підшефним школам

Окрім масштабних проектів, які ПАТ «АЗОТ» реалізовувало у підшефних школах – організація літніх ремонтів та щорічних суботників, придбання обладнання, встановлення дитячих та спортивних майданчиків, підприємство нерідко виконує також роль «швидкої допомоги» для підшефних йому шкіл.


Юрій Харламов (праворуч) передає принтер директору школи №4 Василю Сабадашу

Черкаський «Азот» має таку можливість завдяки тому, що в його структурі працюють ремонтні та будівельні підрозділи, які можуть надати кваліфіковану допомогу в будь-якому питанні.

Так, цієї осені на прохання керівництва ЗОШ №4, куратором якої є майстер дільниці лінійних мереж цеху зв’язку Юрій Харламов, працівники управління капітальних ремонтів провели ревізію системи опалення, яка з початком опалювального сезону почала протікати. Під час робіт тут виявили та усунули шість пропусків.

А у школі №12 до свого куратора від ПАТ «АЗОТ», начальника адміністративно-господарчого відділу підприємства, депутата міської ради Григорія Кузьменка звернулися з проханням відновити зовнішнє освітлення, яке з часом вийшло з ладу. Коштом підприємства було придбано кабель та енергозберігаючі лампи, а роботи виконали працівники цеху електропостачання. Також перед початком навчального року азотівці завезли в школу машину піску, щоб поповнити яму для стрибків.


Нові залізні двері в ЗОШ №22

Усувати наслідки вандалізму азотівцям довелося в ЗОШ №22, куратором якої є начальник залізничного цеху, депутат міської ради Максим Скорик. Підсобне приміщення школи, в якому зберігається інвентар та інструменти, залишилося без дверей, оскільки старенькі дерев’яні просто виламали. На «Азоті» виготовили міцні залізні двері й нині вони вже встановлені. Закінчуються також роботи з відновлення спортивних тренажерів, зламаних вандалами. Крім того,  коштом підприємства придбано та встановлено новий каналізаційний люк, який було викрадено. А щоб навчальний заклад міг дотримуватися правил пожежної безпеки, підприємство придбало для нього п’ять вогнегасників.

Традиційно восени ПАТ «АЗОТ» надає свій транспорт та людей для вивезення опалого листя, гілок і будівельного сміття з території навчальних закладів. До того як підприємство взяло шефство над школами, це також було для них справжньою проблемою.

Не забувають куратори шкіл і про свята, беручи участь в урочистих лінійках, на які також намагаються прийти не з пустими руками. Цього року всі школи отримали в подарунок набори лабораторного посуду та реактивів для кабінетів хімії. Для ЗОШ №4 було придбано принтер, а вчителі ЗОШ №2 отримали до професійного свята інтерактивну дошку для вчительської.

Підприємство й надалі реалізує соціальну програму, спрямовану на підтримку навчальних закладів міста. Так, нещодавно хіміки встановили спортивні майданчики власного виробництва у школах №№15 та 31, а також ігрове обладнання в садочках №№43 і 59, якими опікуються депутати міської ради від ПАТ «АЗОТ» Ігор Кривошеєв та Максим Скорик.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку