<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

27.12.2016

«Азот» привітав дітей новорічними подарунками

Новий рік – свято,  якого з нетерпінням чекають всі люди, а особливо дітвора. І звичайно ж, аби порадувати дітей своїх працівників, «Азот» підготував для них святкові сюрпризи.


Іграшки та подарунки для дітей від профспілкового комітету

Як і в минулі роки, керівництво та профспілковий комітет «Азоту» організували для дітей виробничників Свято Миколая, новорічні ранки та привітали подарунками «під ялинку».

– Цьогоріч цукеркові набори вагою 900 грамів отримали 1500 дітей віком до 14 років включно. Вартість одного такого пакунка – 102 гривні, – розповів голова профкому ПАТ  «АЗОТ» Василь Іванов.

До Дня Святого Миколая працівники кондитерського цеху комбінату громадського харчування «Азоту» спекли медові пряники, які були діт­кам за «миколайчики» під час святкового дійства у «Дружбі народів».

Крім того, профком закупив іграшки та солодощі для вручення як призів на новорічних ранках. Дітки демонстрували свої оригінальні костюми і таланти, за що отримували заохочувальний подарунок. Організацією дитячих свят і закупівлею подарунків займалася спеціальна «новорічна комісія», яку очолює контролер ЦВТК Людмила Герявенко.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку