<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

28.12.2016

Новорічна подорож у чарівну казку

Напередодні Нового року ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM традиційно провело святкові ранки для дітей виробничників. Пройшли вони в Палаці культури «Дружба народів» окремо для малечі й старших дітей.



Фойє «Дружби народів» заповнилося гамірними, одягненими в костюми різних казкових персонажів дітлахами – феями, принцесами, звірятами, піратами – та їхніми батьками, які на мить згадали і своє дитинство. Малюки виконували пісні й таночки, розповідали віршики й колядки, наповнюючи передноворічні дні радістю і щастям.

Чотирирічний Ігор, син електромонтера цеху М-7 Володимира Почтара, вперше на новорічному ранку. Хоч і трішки соромився, але разом з іншими дітками повторював рухи і наспівував слова. У вбранні Попелюшки прийшла 5-річна Анна, донька слюсаря-ремонтника цеху хімводоочищення Юрія Осадчого. Дівчинку з однорічного віку батьки беруть на новорічні ранки. До свята заздалегідь готуються: вчать віршик і підбирають новий костюм.



Приємною несподіванкою для малечі і дорослих стала прем’єра вистави «Візок чудес» Черкаського музично-драматичного театру, поставлена за поемою Івана Франка «Лис Микита» та мотивами українських народних казок. Яскраві декорації, оригінальні костюми, блискуча гра акторів перенесли маленьких глядачів у чарівну казку про вовка і лиса, які сваряться і миряться, але в будь-якій історії завжди разом.

Старші ж діти вирушили у подорож казковими стежками разом з артистами «Дружби народів». На них чекала казка-мюзикл «У пошуках птаха щастя» за мотивами п’єси Моріса Метерлінка «Синій птах».



Свято вдалося, і хочеться вірити, що в наступному році всі заповітні мрії й бажання дітей та їхніх батьків обов’язково здійсняться. А на згадку про цей день залишаться фотографії з посмішками і сяючими очима маленьких учасників новорічного дійства.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку