<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

17.02.2017

На підприємстві проходить чергова перевірка знань з охорони праці

На ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM розпочалися чергові навчання і перевірка знань з охорони праці посадових осіб і фахівців підприємства. Загалом протягом 2017 року навчання пройдуть 405 працівників.



Навчання з питань охорони праці організовує навчальний центр «Азоту» спільно з департаментом з охорони праці підприємства. Відповідно до чинного законодавства перевіряти знання з охорони праці потрібно раз на три роки.

Навчання триває два тижні, включаючи теоретичну (лекційну) підготовку та самопідготовку (тестування знань) на Автоекзаменаторі «Охорона праці». Цю програму на «Азоті» було впроваджено у 2013 році з метою підвищення якості навчання. ЇЇ база налічує 85 нормативно­правових актів України. Програма передбачає можливість їхнього самостійного вивчення та  перевірку  знань  у режимі тестування.

Першими у 2017 році навчання проходять фахівці служби головного механіка. Наразі 35 працівників уже завершили навчання і ще 37 навчаються. Як зазначив начальник навчального центру Ігор Негробов, проведення контролю на Автоекзаменаторі дає можливість одержати об’єктивну оцінку знань кожного працівника.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку