<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

10.05.2017

Відбувся звітний концерт хору ветеранів праці ПАТ «АЗОТ»

5 травня у міському Будинку культури імені І.Кулика відбувся звітний концерт народного аматорського хору ветеранів праці Благодійного фонду ПАТ «АЗОТ». У програмі звучали найновіші твори, які входять до репертуару мистецького колективу.



«Пісня про Черкащину», «Гарний козак, гарний», «У Горпини іменини», «Вийди, Грицю», «Соколята» (солістка Лариса Рилькова), «Гай зелененький», «Як служив же я у пана»… Ці та інші пісенні композиції радували глядачів концерту, наповнюючи їхні душі світлими почуттями та щирою вдячністю за подаровані хвилини чудового співу.



Не обійшлося тут і без прем’єр. «Веснянка» – цей твір прозвучав уперше у виконанні жіночої групи хору академічного ансамблю «Октавія». Дебютною стала й пісня «Защебече соловейко» на слова Тараса Шевченка. По-новому зазвучала й пісня «Ой у вишневому саду» (обробка Володимира Лященка). А оскільки звітний концерт проходив напередодні 72-ї річниці перемоги у Другій світовій війні, то доречним було попурі воєнних пісень, в основі якого Лариса Рилькова виконала пісню «Танго для всіх».



Приємним доповненням до пісенного репертуару став гумор. Особливо схвально сприйняли учасники творчого дійства гумореску Євгенії Досужої «Поїхали ми з миленьким поярмаркувати» в авторському виконанні.



«Молодці! Браво!» – так підсумували плідну роботу хорового колективу (художній керівник Володимир Лященко, концертмейстер Юрій Трапезніков) слухачі.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку