<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

18.09.2017

Змагалися добровільні пожежні дружини

Цього року змагання з пожежно-прикладного спорту, що проходили 14 вересня, зібрало 18 команд добровільних пожежних дружин з різних структурних підрозділів товариства. Організацію та проведення турніру забезпечили працівники з особового складу 1 ДПРЗ.


 
Командні змагання та змагання з особистої першості складалися з трьох видів програм: гасіння пожежі вуглекислотним та порошковим вогнегасником, а також гасіння азбестовим полотном умовного потерпілого.



У напруженій боротьбі перше загальнокомандне місце посіла команда ДПД  цеху М-6. Друге місце дісталося команді цеху А-5, третє – команді цеху капітального ремонтну.






В особистій першості також було визначено переможців. Найкращий рівень виконання вправ №№1,2 і 3 продемонстрували Є.Мілейко (цех М-6), А.Пуренков (ЦКР), Р.Юсібов та В.Овдієнко (котельний цех).  Друге місце з виконання вправ №№ 1,2 і 3 посіли: Д.Макаренко (цех М-2), С.Щербатюк, В.Шепеленко та А.Бурлай (цех М-6). На третьому місці: І.Коваленко (цех К-3), С.Лелека, С.Петраш та М.Дудник (цех А-5).



Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку