<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

17.10.2017

У Черкасах пройшов напівмарафон. Найстарший і наймолодший учасники – «азотівці»

5 жовтня в Черкасах пройшов другий напівмарафон. Цього року у забігах взяло участь близько тисячі осіб. 70 відсотків учасників – гості з інших українських міст.


Перед стартом забігу

Наймолодша учасниця змагань, яка подолала відстань 300 метрів, – Меланія Самуйлик, дворічна донечка Дмитра Самуйлика – заступника начальника відділу бюджетування і контролінгу Черкаського ПАТ «АЗОТ», члена клубу любителів бігу «Ритм», активного учасника багатьох легкоатлетичних пробігів. А найстарший бігун – Юрій Воробйов, якому нещодавно виповнилося 84 роки. Він же керівник і засновник КЛБ «Ритм». У напівмарафоні Юрій Петрович пробіг 10 км за 1 годину і 47 секунд.


Юрій Воробйов на дистанції

– Мій «біговий» стаж нараховує вже близько 60 років. З членами КЛБ «Ритм» я брав участь у марафонах, що проходили у Франції, Словаччині, Хорватії, Польщі, Німеччині та інших країнах СНД. За останні 20 років я пробіг 58 міжнародних марафони. І поки відчуватиму в собі сили – буду бігати. Адже рух – це життя! – запевняє Юрій Воробйов.


Дмитро Самуйлик із донькою Меланією


Меланія Самуйлик та Юрій Воробйов

Дмитро Самуйлик «вийшов» на напівмарафонську дистанцію забігу (21,0975 км) і успішно її подолав.

Переможці напівмарафону в своїх вікових категоріях та по різних дистанціях були нагороджені призами та цінними подарунками.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM за матеріалами in.ck.ua

Возврат к списку