<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

08.12.2017

На Черкаському «Азоті» для студентів ЧДТУ провели оглядову екскурсію

7 грудня у рамках співпраці ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM та Черкаського державного технологічного університету щодо взаємного обміну досвідом, навчання науково-педагогічних працівників, проходження практики, сприяння працевлаштуванню майбутніх хіміків тощо на підприємстві відбулася оглядова екскурсія для студентів 3-5 курсів та професорсько-викладацького складу кафедри менеджменту та бізнес-адміністрування (МБА) вишу, на чолі з ректором ЧДТУ Олегом Григором.



На початку екскурсії, яку разом із колегами проводив начальник навчального центру (НЦ) Ігор Негробов, учасники отримали можливість ознайомитися з історією заводу в музеї трудової звитяги – цікаву та змістовну розповідь сторінками історії підприємства провела провідний інженер НЦ Тетяна Тарасова.






В музеї трудової звитяги

Наступним етапом, мабуть найбільш очікуваним для гостей, став огляд виробничих об’єктів «Азоту». «Екскурсанти» побували в цехах з виробітку неконцентрованої азотної кислоти М-5 та виробництва аміачної селітри М-9, а також на центральному пункті керування цехів А-5 з виробництва аміаку та М-2 з виробництва карбаміду, змогли поспілкуватися з технологічним персоналом, побачили наживо, як здійснюється виробничий процес. Розповідав про особливості роботи основних технологічних цехів і детально відповідав на запитання, що цікавили присутніх, начальник виробничого відділу ПАТ «АЗОТ» Іван Рудзеєв.


Біля цеху М-5






На ЦПУ в цеху А-5




Біля цеху М-2


На ЦПУ в цеху М-2

На завершення оглядової екскурсії підприємством учасники заходу зробили загальне фото на пам’ять.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку